The Tinder Swindler: Νέο trailer για την true-crime ταινία που έρχεται στο Netflix

Η επερχόμενη ταινία-ντοκιμαντέρ του Netflix, The Tinder Swindler απέκτησε ένα νέο trailer και υπόσχεται να αφήσει άφωνους πολλούς θεατές στις 2 Φεβρουαρίου 2022 με την πρεμιέρα του.

Νομίζεις ότι έχεις βρει τον έρωτα της ζωής σου και είσαι πεπεισμένη ότι θα κάνεις τα πάντα για εκείνον; Και εάν αυτός ο αποκαλούμενος έρωτας δεν είναι αυτός που λέει ότι είναι; Αυτό που ακούγεται σαν εφιάλτης είναι στην πραγματικότητα η αληθινή ιστορία του The Tinder Swindler.

O υποφαινόμενος Tinder Swindler έχει εξαπατήσει δεκάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο και έχει κατορθώσει να ξεφύγει από τις Αρχές και την δικαιοσύνη σε πολλές χώρες. Ήρθε όμως η στιγμή που τρία θύματά του αποφασίζουν να πάρουν εκδίκηση.

Θα καταφέρουν να παγιδέψουν τον άνθρωπο που τις περιέπαιξε; Ή θα ανακαλύψουν πιο σκοτεινά μυστικά στην πορεία; Όλα θα αποκαλυφθούν με την πρεμιέρα της ταινίας The Tinder Swindler από τους παραγωγούς των The Imposter και Don’t F**k with Cats τον επόμενο μήνα στο Netflix. 

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.


Loading