The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition, έρχεται βελτιστοποιημένο για Xbox Series X/S και PS5

Η CD Projekt RED έχει ανοικτά αρκετά νέα μέτωπα που αφορούν το The Witcher, είτε μιλάμε για τηλεοπτικά projects σε συνεργασία με τη Netflix, είτε για τα video games της σειράς. Αυτή τη φορά η είδηση αφορά τους gamers και ειδικότερα όσους περιμένουν να δουν νέο υλικό για το The Witcher 3: Wild Hunt.

Η εταιρεία προχώρησε στην ανακοίνωση της νέας έκδοσης The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition, η οποία θα είναι βελτιστοποιημένη για να εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες των Xbox Series X/S, PS5 και των σύγχρονων PCs, ενώ θα συμπεριλαμβάνει νέα αντικείμενα εμπνευσμένα από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του Netflix.

Στο πακέτο του The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition θα βρούμε και τα δύο expansions (Hearts of Stone και Blood and Wine), ενώ όσοι έχουν στην κατοχή τους το παιχνίδι σε Windows PC ή Xbox One/PS4 θα μπορέσουν να αναβαθμίσουν στη νέα έκδοση εντελώς δωρεάν!

Δεν είχαμε κάποια ανακοίνωση για νέο παιχνίδι The Witcher, αλλά περιμένουμε στις 21 Ιουλίου 2021 το The Witcher: Monster Slayer για συσκευές Android και iOS, με τους gamers να δημιουργούν τον δικό τους χαρακτήρα και αντιμετωπίζουν μυθικά τέρατα σε gameplay που θα θυμίζει το Pokémon GO.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading