Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, δείτε το launch trailer του πολυαναμενόμενου expansion

Η CD Projekt RED δημοσίευσε το επίσημο launch trailer για το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, το μεγάλο expansion του δημοφιλούς παιχνιδιού που θα είναι διαθέσιμο από αύριο 26 Σεπτεμβρίου 2023 σε Windows PC, PS5, Xbox Series X/S και την υπηρεσία GeForce NOW.

Από το νέο trailer παίρνουμε μια καλή γεύση για τον κόσμο και την υπόθεση του Phantom Liberty που ανοίγει νέες περιπέτειες για τον πρωταγωνιστή V στην περιοχή Dogtown. Επιστρέφει στον ρόλο του Johnny Silverhand ο Keanu Reeves, ενώ νέα προσθήκη είναι ο Idris Elba στον ρόλο του πράκτορα Solomon Reed.

Στο Phantom Liberty θα ανοίξει μια ολοκαίνουργια περιοχή στην Night City, με τον πρωταγωνιστή V να οδεύει προς την Dogtown για μια ολοκαίνουργια και ιδιαίτερα πλούσια περιπέτεια. Η εταιρεία κάνει λόγο για πραγματικά πολύ νέο περιεχόμενο συμπεριλαμβανομένων αποστολών, οχημάτων, εξοπλισμού και νέο skill tree για τον χαρακτήρα.

Οι gamers θα αναλάβουν και πάλι τον ρόλο του V, ενός μισθοφόρου που βρίσκεται σε αποστολή να σώσει την Πρόεδρο των ΗΠΑ μετά την κατάρριψη του σκάφους της στην χειρότερη περιοχή της Night City, το Dogtown. Αυτό που θα ακολουθήσει είναι μια πολύπλοκη ιστορία κατασκοπείας και πολιτικής ίντριγκας που συνδέει τα υψηλότερα κέντρα αποφάσεων με τον βίαιο κόσμο των μαυραγοριτών μισθοφόρων.
Loading