The Witcher 3: Wild Hunt, δωρεάν στο GOG Galaxy με προϋποθέσεις

Το κατάστημα GOG συνεχίζει την προώθηση της δικής της πλατφόρμας GOG Galaxy 2.0, προσφέροντας δωρεάν την PC έκδοση του The Witcher 3: Wild Hunt που υπάρχει στον κατάλογο της, αρκεί ο χρήστης να έχει ήδη αγορασμένο αντίτυπο του παιχνιδιού σε κάποια άλλη πλατφόρμα (Steam, Origin, Epic Games Store, Xbox One ή PS4) με εξαίρεση το Nintendo Switch.

Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως “μισό” δώρο, αφού έτσι κι αλλιώς έχεις ήδη στην κατοχή σου το The Witcher 3: Wild Hunt, αλλά το πλεονέκτημα με τα παιχνίδια του GOG είναι ο DRM-free χαρακτήρας τους, επομένως, μπορείς να τα κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις σε πολλούς υπολογιστές ταυτόχρονα. Παράλληλα, η έκδοση του GOG περιλαμβάνει κάποια έξτρα όπως όλο το extended soundtrack και ένα artbook 200 σελίδων (φυσικά σε ψηφιακή μορφή).

Όσοι ενδιαφέρεστε και έχετε ήδη στην κατοχή σας το The Witcher 3: Wild Hunt σε άλλη πλατφόρμα, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το GOG Galaxy 2.0 (τελευταία έκδοση 2.0.16.187 για Windows και 2.0.16.200 για macOS), να συνδέσετε τον λογαριασμό σας από την άλλη πλατφόρμα και στη συνέχεια θα λάβετε την αντίστοιχη GOG έκδοση του παιχνιδιού. Η προσφορά αυτή ισχύει έως τις 23 Ιουνίου 2020.

[GOG]

Loading