The Witcher: Πρώτο teaser για τη 2η σεζόν στο Netflix και συνέδριο WitcherCon

Τι άλλο να κάνει η Netflix για να αποδείξει ότι βλέπει απίστευτα σοβαρά τη συνεργασία της με τη CD Projekt RED και τον κόσμο του The Witcher. Η εταιρεία προχώρησε στη δημοσίευση του πρώτου teaser για τη δεύτερη σεζόν, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει το πρώτο συνέδριο WitcherCon μαζί με τη CD Projekt RED στις 9 Ιουλίου 2021.

Το teaser δεν μας αποκαλύπτει πολλά, πέραν ότι η δεύτερη σεζόν θα επικεντρωθεί ιδιαίτερα στη Ciri, αλλά από τη στιγμή που άρχισε ο χορός περιμένουμε να ακολουθήσουν περισσότερα trailers και πληροφορίες μέσα στις επόμενες ημέρες, με αποκορύφωμα φυσικά το WitcherCon.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ θα έχουμε ανακοίνωση κάποιου νέου παιχνιδιού, κάτι που ξεκαθάρισε η CD Projekt RED μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου. Το περιεχόμενο θα αφορά τα υπάρχοντα παιχνίδια, τη live-action τηλεοπτική σειρά του Netflix (λογικά θα μας δώσουν ημερομηνία πρεμιέρας για τη 2η σεζόν) και την επερχόμενη animated ταινία που θα προβληθεί επίσης μέσα από την πλατφόρμα της Netflix.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading