Τι ισχύει για την ταινία Heisenberg που θα συνεχίσει το Breaking Bad

Μια νέα φήμη κάνει το γύρο του Facebook που αφορά το Breaking Bad και υποδηλώνει ότι ο Bryan Cranston θα πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία με τίτλο Heisenberg. Ενδεχομένως όσοι είστε fan της σειράς θα το έχει πάρει το μάτι σας σε κάποια φάση, αλλά προφανώς πρόκειται για κάτι εντελώς αβάσιμο παρά την έκταση που έχει πάρει.

Η ανάρτηση στο Facebook περιγράφει επίσης μια ψεύτικη πλοκή, υποδηλώνοντας ότι το «Heisenberg» θα είναι η συνέχεια των γεγονότων που παρακολουθήσαμε στο φινάλε του Breaking Bad. Ωστόσο, μια γρήγορη ματιά στο ιστορικό των αναρτήσεων της σελίδας θα σας δώσει μια ιδέα για τη σοβαρότητα των αναφορών που βγάζει. Η σελίδα στο Facebook έχει τον τίτλο "YODA BBY ABY" και διαθέτει πληθώρα ψεύτικων αναρτήσεων που σχετίζονται με ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Ο Bryan Cranston και ο Aaron Paul εθεάθησαν για τελευταία φορά να επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους από την επιτυχημένη σειρά του AMC σε μια διαφήμιση για το Super Bowl τον Φεβρουάριο του 2023 και δεν υπάρχει καμία νέα είδηση ότι το δίδυμο θα ξανασμίξει σύντομα. Η πιο πρόσφατη δουλειά που σχετίζεται με το Breaking Bad ήταν το El Camino, η ταινία που εξιστορεί τα γεγονότα της ζωής του Jesse Pinkman μετά το τελευταίο επεισόδιο της σειράς.

Το Breaking Bad θεωρείται μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών, με τη σειρά να αποκτά ακόμα πιο φανατικό κοινό μετά την ολοκλήρωση της. Το σενάριο, η σκηνοθεσία και οι ερμηνείες θεωρούνται πλέον ως τα χρυσά πρότυπα για την τηλεόραση, και ο αριθμός των Emmy που κέρδισε η σειρά που σκηνοθέτησε ο Vince Gilligan αντικατοπτρίζει αυτό το γεγονός. Η spin-off prequel σειρά της, Better Call Saul, κατάφερε επίσης να κερδίσει την αγάπη του κοινού, αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν πήρε ούτε ένα βραβείο Emmy παρά τις πολλές υποψηφιότητες και στις 6 σεζόν της.

Loading