Το Circle to Search γίνεται δάσκαλος Μαθηματικών και Φυσικής για το παιδί σας!

Η λειτουργία Circle to Search είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της Google για να ενημερώνεστε γρήγορα για σχεδόν οτιδήποτε εμφανίζεται στην οθόνη σας. Και τώρα, η Google πρόκειται να αξιοποιήσει την ίδια λειτουργία για να λύσει τα προβλήματα Μαθηματικών και Φυσικής!

Ξεκινώντας ήδη από σήμερα, οι μαθητές μπορούν να εμφανίσουν τις εργασίες τους σε μια συσκευή Android, να ενεργοποιήσουν το Circle to Search και στη συνέχεια αυτό θα προσπαθήσει να τους βοηθήσει να απαντήσουν σε προβλήματα Φυσικής και Μαθηματικών. Η Google υποστηρίζει ότι η παραπάνω ενέργεια επιχειρεί να τους δώσει μια "βαθύτερη κατανόηση" του προβλήματος, και όχι απλώς την απάντηση.

Αργότερα φέτος, η λειτουργία αυτή θα εξελιχθεί κι άλλο, επιλύοντας "πιο σύνθετα προβλήματα που περιλαμβάνουν συμβολικές φόρμουλες, διαγράμματα, γραφήματα και άλλα".

Αυτή η νέα εμπειρία είναι διαθέσιμη σήμερα σε περισσότερες από 100 εκατομμύρια συσκευές. Η Google σκοπεύει να διπλασιάσει αυτόν τον αριθμό σε 200 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του έτους.

Loading