Το Facebook Messenger σε βάζει στο κλίμα για το νέο Star Wars

Ο παροξυσμός με το τελευταίο επεισόδιο του Star Wars που θα προβληθεί στις 20 Δεκεμβρίου 2019 δεν άφησε ανεπηρέαστη ούτε τη Facebook, η οποία προσθέτει ορισμένα νέα χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα Facebook Messenger για να γιορτάσει το γεγονός.

star-wars-facebook-messenger-q.jpg

Η εταιρεία συνεργάστηκε με τη Disney για να ενσωματώσει νέο chat theme, νέα reactions, stickers και εφέ επαυξημένης πραγματικότητας, εμπνευσμένη από τους χαρακτήρες της τελευταίας ταινίας Star Wars: The Rise of Skywalker, φυσικά και από τις δύο πλευρές της Δύναμης. Στα AR effects θα βρείτε το Lightspeed για μια αίσθηση ότι ταξιδεύετε στο hyperspace όταν πραγματοποιείτε κλήσεις και video κλήσεις, ενώ με το Cockpit θα γίνεται μέλος της Αντίστασης μέσα στο X-Wing του Poe. Για να επιλέξετε πλευρά, στραφείτε στο Dark vs Light.

star-wars-facebook-messenger-3.jpg

Για να ενεργοποιήσετε τα νέα χαρακτηριστικά Star Wars στο Facebook Messenger, αρκεί να ανοίξετε μια συνομιλία και να πατήσετε επάνω στο όνομα του συνομιλητή για να εμφανιστεί το μενού των ρυθμίσεων. Εάν έχουν έρθει τα νέα χαρακτηριστικά στην εφαρμογή σας, τότε θα δείτε την κατηγορία “theme” και εκεί θα βρείτε το Star Wars chat theme.

[FB]

Loading