Το Gmail αποκτά και επίσημα dark mode σε Android και iOS

Αν σας θυμίζει κάτι ο τίτλος είναι επειδή το ίδιο είχαμε αναφέρει στις 11 Σεπτεμβρίου. Απλά σήμερα και συγκεκριμένα πριν από λίγη ώρα είχαμε την επίσημη επιβεβαίωση από τη Google ότι ξεκίνησε το λανσάρισμα του dark mode και για την υπηρεσία Gmail σε συσκευές Android και iOS.

Όπως αναφέρεται στο επίσημο blog της Google, το dark mode θα εμφανιστεί σταδιακά μέσα στις επόμενες 15 ημέρες σαν επιλογή σε όλους τους χρήστες στις γενικές ρυθμίσεις της εφαρμογής Gmail για Android και iOS. Αυτό σημαίνει ότι η λειτουργία λανσάρεται με update μέσω server και όχι με αναβάθμιση της εφαρμογής από το Google Play. Επομένως, εάν δεν έχει εμφανιστεί στη δική σας εφαρμογή δεν χρειάζεται να ψάχνετε για διαθέσιμες αναβαθμίσεις του Gmail, απλά θα περιμένετε για λίγες ημέρες.

Μόλις έρθει το dark mode στο Gmail, όσοι χρησιμοποιούν συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android 10 ή iOS 13 και έχουν ενεργοποιημένο το καθολικό dark mode, τότε θα παρατηρήσου αυτόματα την αλλαγή στην εμφάνιση της εφαρμογής. Διαφορετικά, θα πρέπει και αυτοί να μεταβούν στις ρυθμίσεις του Gmail για να το ενεργοποιήσουν χειροκίνητα αν το επιθυμούν.

Loading