Το μετρό του Λονδίνου θα αποκτήσει πλήρη κάλυψη δικτύων τηλεφωνίας έως το 2024

Η Transport for London (TfL) ανακοίνωσε επίσημα ότι οι σταθμοί Oxford Circus, Tottenham Court Road και Bank με τους Tottenham Court Road, Euston και Camden Town να ακολουθούν θα συνδεθούν με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας μέχρι τα τέλη του 2022 και μέχρι το 2024 θα επεκταθεί η σύνδεση για όλους τους σταθμούς και τις σήραγγες.

Τον Μάρτιο του 2020 παρουσιάστηκε η λήψη κινητής τηλεφωνίας στο μισό της γραμμής Jubilee, ανάμεσα στο Westminster και το Canning Town. Η TfL ανέφερε ότι η πρόσθετη υποδομή θα υποστηρίζει 5G καθώς και 4G, αλλά θα είναι «ευθύνη των παροχών κινητής τηλεφωνίας να προσφέρουν υποστήριξη για βέλτιστες ταχύτητες διαδικτύου».

Ο δήμαρχος του Λονδίνου, Sadiq Khan δήλωσε:

Υποσχέθηκα στους Λονδρέζους ότι αν με επανεκλέξουν για δεύτερη θητεία, θα παραδώσω 4G σε όλο το δίκτυο των γραμμών. Ήδη λειτουργεί και στο ανατολικό μισό της γραμμής Jubilee και είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω σήμερα ότι εκπληρώνω αυτήν τη δέσμευση και η πλήρης πρόσβαση στο Διαδίκτυο θα είναι διαθέσιμη σε όλο το δίκτυο, σε βασικούς σταθμούς του κεντρικού Λονδίνου, όπως η Oxford Circus και ο Euston, που θα επωφεληθούν πριν από το τέλος του επόμενου έτους

Η TfL συνεργάζεται με την BAI Communications (BAI), έναν παγκόσμιο πάροχο συνδεδεμένων υποδομών 4G και 5G προκειμένου να συνδέσει τη λεγόμενη κάλυψη "not-spot" στο υπόγειο δίκτυο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[via]

Loading