Το σχολείο ξεκινά, ώρα για αναβάθμιση με Windows 10 σε εξαιρετική τιμή

Ο Σεπτέμβριος βρίσκεται μόλις εβδομάδα μακριά, το καλοκαίρι πλησιάζει (ημερολογιακά τουλάχιστον) στο τέλος του και σιγά σιγά οι μαθητές ετοιμάζονται για τη νέα σχολική χρονιά, η οποία ευελπιστούμε πως θα είναι όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική στην εξέλιξη της λόγω της πανδημίας COVID19.

Όπως και να ‘χει, οι ανάγκες των μαθητών για εκπαίδευση και διασκέδαση παραμένουν θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα, επομένως, θα χρειαστεί να έχουν στη διάθεση τους τα πιο σύγχρονα εργαλεία της Microsoft για να διευκολύνουν την καθημερινότητα τους. Από τη στιγμή, μάλιστα, που μπορούν να αποκτήσουν κλειδιά για Windows 10 και Office 2016/2019 με τις τόσο χαμηλές τιμές που προσφέρει το κατάστημα Keysworlds, δεν υπάρχει κανένας λόγος για δεύτερη σκέψη. Υπενθυμίζουμε ότι όσοι έχουν ενεργοποιημένο το Windows 10 στον υπολογιστή τους θα λάβουν κανονικά το Windows 11 όταν κυκλοφορήσει κατά τον Οκτώβριο - Νοέμβριο.

back-to-school-keysworlds.jpg

Χωρίς τη χρήση κουπονιού, μπορείτε να βρείτε Windows 10 με τιμή από €7.65 ή με μόλις €5.19 σε περίπτωση που αγοράσετε δύο μαζί. Ακολουθούν οι προσφορές χωρίς κουπόνι.

Σε άλλες ενδιαφέρουσες προσφορές, με το κουπόνι KWSS50 κερδίζετε έκπτωση 50% στα παρακάτω προϊόντα:

    Σχετικά με το Keysworlds

    Το κατάστημα Keysworlds θεωρείται ένα από τα πιο αξιόπιστα και μεγαλύτερα στον χώρο των πωλήσεων ψηφιακών κλειδιών για λογισμικό και video games. Το εμπιστεύονται χιλιάδες καταναλωτές απ’ όλο τον κόσμο και η διαδικασία αγοράς είνια εξαιρετικά απλή και γρήγορη. Επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς σε αγορά και μέσα σε 24 ώρες θα έρθει στο email σου (check και στον φάκελο spam).

    Υπενθυμίζουμε ότι το κάθε κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μία φορά (εκτός αν αναγράφεται κάτι άλλο από το κατάστημα), επομένως, σε περίπτωση που κάνετε format θα χρειαστεί να αγοράσετε άλλο για να ενεργοποιήσετε τα Windows ή Office. Επίσης, πρώτα κατεβάζετε και πραγματοποιείτε εγκατάσταση του προγράμματος που σας ενδιαφέρει απευθείας από τη Microsoft και έπειτα χρησιμοποιείτε το κλειδί που αγοράσατε από το κατάστημα Keysworlds για την πιστοποίηση τους.

    Για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στο service @ keysworlds.com.

    *Ακολουθήστε τοTechgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

    Loading