Το Vodafone TV σε ταξιδεύει στη Disneyland Paris

To Vodafone TV δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές που διαθέτουν την υπηρεσία Vodafone TV με ενεργοποιημένο το Disney+ να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό και να κερδίσουν ένα ταξίδι για 4 άτομα στην Disneyland Paris με όλα τα έξοδα καλυμμένα, διαμονή σε 4στερο ξενοδοχείο και δωρεάν πρόσβαση σε 2 φαντασμαγορικά πάρκα της Disney.

Σε αυτό το ταξίδι, ο/η τυχερός/η νικητής/τρια και τα τρία άτομα που θα επιλέξει για να ταξιδέψουν μαζί θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον εκπληκτικό κόσμο της Disney από κοντά απολαμβάνοντας τη μοναδική εορταστική αύρα 30ης επετείου, που περιλαμβάνει μουσική και διακόσμηση και μεταμορφώνει το Disneyland Paris σε μια ζωντανή χώρα των θαυμάτων.

Ο νικητής και η παρέα του θα περιπλανηθούν στο Central Plaza στις μαγευτικές νέες εκθέσεις και θα δουν 30 μοναδικά γλυπτά που ζωντανεύουν έναν κόσμο μαγείας όπως ποτέ πριν. Παράλληλα, θα συναντήσουν πολλούς χαρακτήρες της Disney που γιορτάζουν μπροστά στο Κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης, και φυσικά θα απολαύσουν μοναδικό, Disneylicious, φαγητό και ποτό.

Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι και τις 17/7 και οι ενδιαφερόμενοι που διαθέτουν την υπηρεσία Vodafone TV με ενεργοποιημένο Disney+ ή που θα την ενεργοποιήσουν μέχρι και τις 17/7 μπορούν να διαβάσουν τους όρους συμμετοχής και να λάβουν μέρος στην ιστοσελίδα: Vodafone TV x Disneyland Paris| Vodafone.gr

Loading