Tom & Jerry: Πρώτο trailer για τη νέα ταινία τους!

Ένα από τα δημοφιλέστερα ντουέτα στην ιστορία των καρτούν επιστρέφει σε μια νέα κινηματογραφική παραγωγή, η οποία αναμένεται στις αίθουσες (αν το επιτρέψουν οι συνθήκες) στις 5 Μαρτίου 2021. Ο λόγος για τους Tom & Jerry, στον αιώνιο καυγά του γάτου με τον ποντικό, η οποία θα αποδοθεί αυτή τη φορά στον πραγματικό κόσμο στο στυλ των Who Framed Roger Rabbit, Space Jam και Sonic the Hedgehog, δηλαδή συνδυασμός live-action με animation.

Ο τίτλος της ταινίας είναι…Tom & Jerry και η υπόθεση βρίσκει τους δύο άσπονδους φίλους να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους και τον Jerry να βρίσκει καταφύγιο σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, λίγο πριν τη δεξίωση ενός μεγαλειώδους γάμου. Ο διευθυντής του ξενοδοχείου (Michael Peña) τρελαίνεται όταν βλέπει τον ποντικό και αναθέτει σε μια νέα υπάλληλο (Chloé Grace Moretz) να λύσει το πρόβλημα. Η τελευταία καταφεύγει στη λύση του γάτου και προφανώς τη θέση παίρνει ο Tom για να αντιμετωπίσει για άλλη μια φορά τον Jerry. Τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading