Torchlight III: Το Frontiers μετονομάστηκε και είναι πλέον κανονικό επεισόδιο της σειράς

Όταν ο Max Schaefer (Diablo 2) αποφάσισε να ιδρύσει την Echtra Games το 2016, ήταν αποφασισμένος να πάρει από το χεράκι τη σειρά Torchlight και να προσφέρει στον κόσμο ένα νέο επεισόδιο μετά το original του 2009 και το sequel του 2012.

Η εταιρεία του ανακοίνωσε το 2018 το Torchlight Frontiers ως ένα free-to-play shared world action RPG, αλλά όπως παραδέχεται και ο ίδιος, στην πορεία της ανάπτυξης του έμοιαζε περισσότερο με διάδοχο των Torchlight I και Torchlight II. Ως εκ τούτου, αποφασίσαν να εγκαταλείψουν το μοντέλο free-to-play, να μετονομάσουν το παιχνίδι σε Torchlight III και να ανακοινώσουν ότι θα κυκλοφορήσει επίσημα μέσα από την πλατφόρμα Steam το καλοκαίρι του 2020, χωρίς να αποκαλύψουν την τιμή του.

Ο δημιουργός ξεκαθαρίζει ότι το Torchlight III θα ακολουθήσει την κλασική δομή των προηγούμενων τίτλων. Δεν θα υπάρχουν in-app συναλλαγές και το σύστημα προόδου των χαρακτήρων και του εξοπλισμού δεν θα έχει καμία σχέση με αυτόν του Frontiers. Υπάρχει δυνατότητα για offline και online mode, με τους χαρακτήρες που δημιουργούνται offline να μην έχουν, ωστόσο, τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε multiplayer mode.

Loading