Total War: Pharaoh, gameplay trailer για το νέο επεισόδιο της σειράς


Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα από την Creative Assembly και τη Sega δίνοντας μια μεγαλύτερη εικόνα του gameplay που περιμένετε από το νέο παιχνίδι Total War Pharaoh, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες. Το Total War Pharaoh είναι η νεότερη προσθήκη στη βραβευμένη σειρά παιχνιδιών στρατηγικής, επιτρέποντας στους παίκτες να βυθιστούν στην αρχαία Αίγυπτο στο απόγειο της δύναμής της και να βιώσουν τα δραματικά γεγονότα που απειλούν την καταστροφή της.

Στο τελευταίο gameplay trailer του Total War Pharaoh μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την φατρία Tausret και να εξερευνήσετε μερικά ακόμη χαρακτηριστικά και μηχανισμούς. Με δυναμικές μάχες σε πραγματικό χρόνο και διαχείριση της αυτοκρατορίας σε turn-based στυλ, μπορείτε να υπερισχύσετε των αντιπάλων σας για να γίνετε ο τελευταίος μεγάλος Φαραώ της Αιγύπτου και να αντισταθείτε στην κατάρρευση ενός εμβληματικού πολιτισμού.

Με το τέλος να πλησιάζει για τον μεγάλο Φαραώ Merneptah, ο λαός της Αιγύπτου ζητά έναν νέο ηγέτη. Πολλοί επιθυμούν τη δύναμη του θρόνου, αλλά ο δρόμος για να γίνεις Φαραώ είναι επικίνδυνος. Ανακαλύψτε μια εκπληκτικά ζωντανή αναπαράσταση της κατάρρευσης της Εποχής του Χαλκού, καθώς πολεμάτε την κοινωνική αταξία, αντιμετωπίζετε φυσικές καταστροφές και αγωνίζεστε να προστατεύσετε το λαό σας από κύματα εισβολέων".
Οι αντίπαλοι στρατοί δεν είναι οι μόνες προκλήσεις που πρέπει να ξεπεράσετε στο πεδίο της μάχης. Οδηγήστε τους στρατιώτες σας μέσα από ξαφνικές και δραματικές αλλαγές στις καιρικές συνθήκες, όπως καταρρακτώδεις βροχές και αμμοθύελλες, και γίνετε μάρτυρες της εξέλιξης της μάχης καθώς επηρεάζει άμεσα το περιβάλλων έδαφος. Προσέξτε και την απειλή της φωτιάς, καθώς οι φλόγες μπορούν να χτυπήσουν και να εξαπλωθούν σε όλο το πεδίο της μάχης, καθώς καίνε τα δάση και καταστρέφουν τα θεμέλια των εχθρικών οικισμών.
Loading