Total War: Rome Remastered, έρχεται στις 29 Απριλίου 2021!

Μόλις τον περασμένο μήνα έγιναν τα αποκαλυπτήρια του Total War: Warhammer 3 από τη SEGA, αλλά η εταιρεία δεν έχει τελειώσει με τη δημοφιλή σειρά για φέτος, καθώς προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση του Total War: Rome Remastered! Το παιχνίδι είχε κυκλοφορήσει το 2004 με τίτλο Rome: Total War και έλαβε διθυραμβικές κριτικές ως ο τρίτος τίτλος της turn-based strategy σειράς που ξεκίνησε την πορεία της το 2000 με το Shogun: Total War.

Η SEGA συνεργάζεται με τη Feral Interactive για το remaster που θα φέρει πληθώρα αναβαθμίσεων σε όλο το φάσμα του παιχνιδιού, όπως 4K γραφικά, πλήρη επανασχεδιασμό όλων των στοιχείων και των χαρακτήρων, νέο περιβάλλον χρήσης, βελτιωμένο gameplay, νέο περιεχόμενο (16 καινούργια factions στα υπάρχοντα 22) και δυνατότητα cross-platform multiplayer για πρώτη φορά στη σειρά.

Το Total War: Rome Remastered θα είναι διαθέσιμο από τις 29 Απριλίου 2021 για Windows PC, macOS και Linux σε τιμή €29.99, περιλαμβάνει τα δύο DLCs (Barbarian Invasion και Alexander) και αντίγραφο του original Rome: Total War Collection για Windows, ενώ όσοι έχουν αγορασμένο το original από την πλατφόρμα Steam θα μπορούν να αποκτήσουν το remaster με έκπτωση 50% έως την 1η Ιουνίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading