up_icon
Gadgets Router TP-Link

Η TP-Link διευρύνει τη σειρά των προϊόντων Smart Home στην IFA 2017

28 Αυγούστου 2017 Diamantidis Periklis

Η TP-Link διευρύνει τη σειρά των προϊόντων Smart Home στην IFA 2017

[Δ.Τ.]

H TP-Link παρουσίασε σήμερα νέα προϊόντα που συμπληρώνουν την αναπτυσσόμενη οικογένεια εφαρμογών Smart Home, περιλαμβάνοντας ένα router για το «έξυπνο σπίτι» και τις συσκευές οικιακής ασφάλειας. Τα νέα προϊόντα θα αποκαλυφθούν παράλληλα με τις νέες καινοτομίες σε συσκευές smartphone και τεχνολογίες οικιακής δικτύωσης, το φθινόπωρο στη διεθνή έκθεση τεχνολογίας IFA 2017 που θα πραγματοποιηθεί 1-6 Σεπτεμβρίου. Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα στην ευρωπαϊκή αγορά από το χειμώνα του 2017.

Με τη ραγδαία ανάπτυξη του οικιακού αυτοματισμού και του ΙοΤ, οι έξυπνες συσκευές είναι απαραίτητες για να επιτρέψουν στον χρήστη να αξιοποιήσει στο μέγιστο τις νέες τεχνολογίες οικιακής δικτύωσης. Τα πρώτα προϊόντα (δείγματα γραφής) της TP-Link στην κατηγορία του Smart Home, όπως οι έξυπνες πρίζες WiFi, τα smart Switch, οι έξυπνοι λαμπτήρες WiFi και τα Range Extender, έχουν ευρεία αποδοχή για τη λειτουργικότητα και την ευκολία στη χρήση τους, ενώ παράλληλα η εφαρμογή Kasa προσφέρει εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση από κινητές συσκευές με λειτουργικό iOS ή Android. Οι πρόσφατες προσθήκες προϊόντων έχουν σκοπό να ενισχύσουν αυτή την τάση μέσω μιας ευρείας σειράς «έξυπνων» εφαρμογών. Θα παρέχουν λύσεις που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα και θα δημιουργήσουν ένα πλήρες οικοσύστημα «έξυπνης» οικιακής λειτουργίας γύρω από ένα κεντρικό Smart Home Wi-Fi router/hub.

Αποκτήστε τον έλεγχο με το Kasa  

Η εποχή του οικιακού αυτοματισμού ή αλλιώς του «έξυπνου σπιτιού» εισήγαγε προϊόντα που αναγνωρίζουν τις ανάγκες μας. Μέσω της εφαρμογής Kasa της TP-Link, μπορούμε να διαχειριζόμαστε κάθε ένα από αυτά με μια κίνηση του χεριού. Μπορούμε σε πραγματικό χρόνο να ελέγχουμε τη λειτουργία της συσκευής, να την ενεργοποιούμε ή να την απενεργοποιούμε άμεσα ή σε προγραμματισμένο χρόνο και να παρακολουθούμε την κατανάλωση ενέργειας.

Ένας «έξυπνος» All-in-One Router

Ενώ μπορείτε να διαχειρίζεστε κάθε «έξυπνη» συσκευή της TP-Link από το τηλέφωνό σας, για ορισμένα προϊόντα Smart Home είναι απαραίτητο να έχετε ΙοΤ Hub. To SR20 είναι ένα Smart Home Router που υποστηρίζει WiFi πρωτόκολλο επικοινωνίας AC με ταχύτητα έως και 1900mbps και οθόνη αφής. Ένα γρήγορο, εύχρηστο και προηγμένο Wi-Fi router που συνδέει και διαχειρίζεται όλες τις συσκευές Smart Home της TP-Link, υποστηρίζοντας πρωτόκολλα επικοινωνίας WiFi, ZigBee και Z-Wave, μέσω smartphone, tablet ή με την εύκολη στη χρήση οθόνη αφής του router. Υποστηριζόμενο από διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz παρέχει σταθερότητα στη σύνδεση, ενώ με τις συχνότητες 5GHz (μέχρι 1300Mbps) και 2.4GHz (μέχρι 600Mbps) αναβαθμίζει την ταχύτητα του ασύρματου οικιακού δικτύου. Τέσσερις θύρες Gigabit Ethernet, παρέχουν πολλαπλές επιλογές ενσύρματης σύνδεσης για εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες στο διαδίκτυο, ενώ οι θύρες USB 3.0 και USB 2.0 σας δίνουν την δυνατότητα να μοιράζεστε αρχεία, όπως βίντεο και φωτογραφίες μέσω της σύνδεσης ενός σκληρού δίσκου. Το SR20 σας παρέχει ένα γρήγορο και σταθερό οικιακό δίκτυο, ενώ παράλληλα με τη χρήση των συσκευών Smart home της TP-Link μπορείτε να ενεργοποιείτε αυτόματα τα φώτα όταν κάποιος έρχεται στο σπίτι, να ρυθμίζετε το θερμοστάτη στη θερμοκρασία που θέλετε και να κρατάτε το σπίτι σας ασφαλές.

Ασφάλεια σε πραγματικό χρόνο (real time)

Η TP-Link προσφέρει μια σειρά προϊόντων που διασφαλίζει ότι το σπίτι σας και η οικογένειά σας είναι πάντα ασφαλείς. Η IP κάμερα KC 120 παρέχει την δυνατότητα παρακολούθησης ενός χώρου σε πραγματικό χρόνο μέσω της εφαρμογής Kasa, ακόμη και όταν είστε μακριά. Η συσκευή σας ενημερώνει μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ειδοποιήσεων FTP, όταν αντιληφθεί κίνηση και ήχο στον χώρο μέσω του αισθητήρα που διαθέτει. Ο αισθητήρας CS100 παρακολουθεί και ειδοποιεί, όταν κάποιο παράθυρο ή πόρτα ανοίγει, καθώς και όταν προσπαθούν να τα παραβιάσουν, ενώ ο ανιχνευτής MS100 αντιλαμβάνεται κίνηση και φως στον χώρο. Αυτά τα δύο προϊόντα που υποστηρίζουν πρωτόκολλο επικοινωνίας ZigBee, τροφοδοτούνται με μπαταρία και μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα και γρήγορα.

Πιο λαμπερά φώτα από τα συνηθισμένα

Το φως είναι κάτι τόσο σημαντικό όσο και μεταβλητό, από το φωτεινό λευκό στο γραφείο, στο απαλό και ζεστό φως ενός επιτραπέζιου φωτιστικού στο υπνοδωμάτιο. Η σειρά «έξυπνων» λαμπτήρων Smart Wi-Fi LED Bulbs της TP-Link μπορεί να έχει το πλήρη έλεγχο του οικιακού φωτισμού σας. Όλα τα μοντέλα έχουν απλή εγκατάσταση, λειτουργία προγραμματισμού On/Off και είναι συμβατά με το Amazon Alexa και το Google Assistant.

Οι λαμπτήρες LB100 και LB110 διαθέτουν ρυθμιζόμενους αυξομειωτές ισχύος, ώστε να προσαρμόζονται ανάλογα στην ένταση φωτός που επιθυμείτε. O λαμπτήρας LB120 μπορεί να αλλάξει τη φωτεινότητα, καθώς και τη θερμότητα χρώματος και να φωτίζει σε οποιοδήποτε σημείο μεταξύ του φάσματος θερμοκρασιών φωτός που αποδίδουν οι λάμπες φθορισμού και πυρακτώσεως, ενώ το Circadian Mode ξυπνάει τον χρήστη με φυσικό τρόπο για ένα αναζωογονητικό ξεκίνημα της ημέρας. Επίσης, με το Circadian Mode, ο λαμπτήρας LB130 περιλαμβάνει λειτουργία αλλαγής χρωμάτων, που επιτρέπει την πρόσβαση σε οποιοδήποτε χρώμα σε όλο το φωτοφάσμα. Όλες οι λειτουργίες των λαμπτήρων Smart Wi-Fi LED Bulb της TP-Link είναι διαχειρίσιμες μέσω της εφαρμογής Kasa για κινητές συσκευές iOS ή Android.

Γρήγορο Range Extender με ενσωματωμένη Έξυπνη Πρίζα (Smart Plug) 

H TP-Link έχει επενδύσει στην παραγωγή κορυφαίων προϊόντων δικτύωσης. Βασιζόμενη σε αυτή την επιλογή παρουσιάζει τα Smart Plug RE270K και RE370K. Με WiFi ταχύτητες 867Mbps στα 5GHz και 300Mbps στα 2.4GHz, επεκτείνει την κάλυψη του ασύρματου δικτύου, ενώ μια θύρα Gigabit Ethernet βοηθά στην εγκατάσταση ενσύρματων συσκευών σε διαφορετικά μέρη του σπιτιού. Παράλληλα λειτουργεί και ως «έξυπνη» πρίζα, όπου ο χρήστης έχει την δυνατότητα μέσω της εφαρμογής Kasa για κινητές συσκευές iOS ή Android, να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί την πρίζα, να προγραμματίζει τη λειτουργία της και να παρακολουθεί την κατανάλωση ενέργειας της συνδεδεμένης συσκευής.

Ένα πιο «έξυπνο» μέλλον για όλους

Κάθε προϊόν TP-Link έχει αναπτυχθεί, δοκιμαστεί, βελτιστοποιηθεί και στη συνέχεια έχει δοκιμαστεί ξανά για να εξασφαλιστεί ότι η εμπειρία του χρήστη θα είναι εξαιρετική. Καθώς ο αυτοματισμός στο σπίτι γίνεται ουσιαστικό μέρος της σύγχρονης ζωής, η TP-Link δεσμεύεται να συνεχίσει τη δημιουργία χρήσιμων και τεχνολογικά εξελιγμένων προϊόντων που θα διευκολύνουν τη ζωή μας.

Όπως επισημαίνει ο κ. Andy Chen, Director of International Business στην TP-Link,

"Είναι σαφές ότι, παρόλο που κάποτε ήταν ένα όραμα για το μέλλον, το «έξυπνο σπίτι» σήμερα είναι μια ενεργή πραγματικότητα. Η πρόοδος τόσο στις δυνατότητες όσο και στην ευκολία χρήσης των «έξυπνων» συσκευών είναι ο σκοπός μας και αυτά τα τελευταία προϊόντα θα γίνουν αποδεκτά με ενθουσιασμό τόσο από αυτούς που είναι εξοικειωμένοι, όσο και από αυτούς που τώρα γνωρίζουν τον κόσμο του «έξυπνου σπιτιού»"

Βασικά χαρακτηριστικά της σειράς Smart Home της TP-Link

Smart Home Router SR20 AC1900 με Touch Screen 

 • Ταχύτητα Wi-Fi έως και 1900Mbps * (N600 + AC1300) για καθαρό και αδιάλειπτο 4K HD streaming και gaming
 • Συμβατό με έξυπνες συσκευές TP-Link Smart Home, ZigBee και Z-Wave
 • Ενσωματωμένη Touch Screen (οθόνη αφής) 4,3 ιντσών με πλήρες χρώματα για εύκολο έλεγχο
 • Μεγιστοποιήστε την κάλυψη Wi-Fi για διαφορετικές συσκευές με dual band κεραίες και προηγμένους ενισχυτές σήματος
 • Ο διπύρηνος επεξεργαστής 1 GHz διατηρεί γρήγορες ταχύτητες για όλες τις ανάγκες του δικτύου
 • Απομακρυσμένος έλεγχος του σπιτιού ή του γραφείου σας οποτεδήποτε, οπουδήποτε χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή Kasa, διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android

Cam KC120 με παρακολούθηση μέσω της εφαρμογής Kasa

 • Εύκολη εγκατάσταση, διαμόρφωση και διαχείριση με την εφαρμογή Kasa σε iOS ή Android
 • Λήψη ειδοποιήσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στο smartphone που ενεργοποιούνται από τη λειτουργία Audio and Motion Detection
 • Καθαρή εικόνα βίντεο κατά τη διάρκεια της ημέρας και διαυγής μονόχρωμη εικόνα όταν είναι σκοτεινά
 • 30fps σε ανάλυση FHD (1920 x 1080) για ευκρινή απεικόνιση
 • Υποστηρίζει αμφίδρομο ήχο για άμεση επικοινωνία από οπουδήποτε

Έξυπνοι λαμπτήρες LED LB100, LB110, LB120, LB130

 • Απλή εγκατάσταση χωρίς να απαιτείται πρόσθετο υλικό
 • Ελέγξτε το φωτισμό από οπουδήποτε με τη δωρεάν εφαρμογή Kasa σε iOS ή Android
 • Εξοικονομήστε ενέργεια χωρίς να θυσιάζετε τη φωτεινότητα, την ποιότητα ή την άνεση και δυνατότητα παρακολούθησης της κατανάλωσης ενέργειας
 • Ευελιξία στη ρύθμιση της φωτεινότητας
 • Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε τα φώτα σε διαφορετικές χρονικές στιγμές για να δίνετε την εντύπωση ότι κάποιος είναι στο σπίτι, ενώ είστε μακριά
 • Η λειτουργία Circadian (εμφανίζεται στα LB120 και LB130) μιμείται τη μέρα και τη νύχτα για να ξυπνάει τους χρήστες με πιο φυσικό τρόπο
 • Συμβατό με Android, iOS, Amazon Alexa και Google Assistant.

Έξυπνοι αισθητήρες κίνησης και φωτός, Open-closed Sensor CS100 & Motion Sensor MS100

 • Επικοινωνεί με το ZigBee HA1.2 (IAS Zone)
 • Τοποθετείται με ασφάλεια χρησιμοποιώντας ταινία διπλής όψης στις επιφάνειες του σπιτιού, χωρίς να απαιτείται τρύπημα

Range Extender RE370K και RE270Κ AC1200 Wi-Fi με Smart Plug 

 • Επεκτείνετε την εμβέλεια του Wi-Fi στο σπίτι σας με αξιοπιστία υψηλής ταχύτητας, εξαλείφοντας τις νεκρές ζώνες
 • Απολαύστε γρήγορο Wi-Fi με ταχύτητα μέχρι και 867Mbps (5GHz) και 300Mbps (2.4GHz)
 • Συνδεθείτε και ελέγξτε τις συσκευές από οπουδήποτε, χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη πρίζα και τη δωρεάν εφαρμογή Kasa σε iOS ή Android
 • Παρακολουθείστε τις συνδεδεμένες ηλεκτρικές συσκευές και διαχειριστείτε την πρόσβαση και τον έλεγχο από οπουδήποτε
 • Προγραμματίστε την ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση για ευκολία και ασφάλεια
 • Το Kasa βοηθά τους χρήστες να βρουν το ιδανικό σημείο για την επέκταση της εμβέλειας του Wi-Fi και ένα Smart Signal Indicator αποκαλύπτει την ισχύ σήματος στην τρέχουσα θέση.
Diamantidis Periklis

ΣΧΟΛΙΑ
read more

Τα HUAWEI WATCH GT3 SE και HUAWEI nova Y61 διαθέσιμα στην ελληνική αγορά

08 Δεκεμβρίου 2022 Techgear Team

H HUAWEI φέρνει στην Ελλάδα το τελευταίο smartwatch της σειράς WATCH GT 3, το HUAWEI WATCH GT 3 SE, που συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό με τη λειτουργικότητα, αλλά και το νέο κομψό smartphone HUAWEI nova Y61 για ...

HUAWEI Watch Buds: Το smartwatch που κρύβει μέσα του...earbuds!

04 Δεκεμβρίου 2022 Christos Elpidis

Ο θάνατος του πρώην γ.γ. του ΚΚ της Κίνας, Jiang Zemin, στις 30 Νοεμβρίου είχε ως αποτέλεσμα να παγώσουν σχεδόν τα πάντα στην χώρα, με αποτέλεσμα να αναβληθούν και οι προγραμματισμένες παρουσιάσεις των Xiaomi, ...

HUAWEI P50 Pro με €400 όφελος για την Black Friday και άλλες σπουδαίες προσφορές!

23 Νοεμβρίου 2022 Techgear Team

Η Black Friday βρίσκεται προ των πυλών ημερολογιακά, αλλά οι προσφορές έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες σε πληθώρα τεχνολογικών (και όχι μόνο) προϊόντων, με αποτέλεσμα χιλιάδες καταναλωτές και στη χώρα ...

Η Black Friday θα σου φέρει το HUAWEI tablet που ήθελες πάντα!

23 Νοεμβρίου 2022 Techgear Team

Για μια ακόμη χρονιά η HUAWEI συμμετέχει ενεργά στις εκπτώσεις της Black Friday «λιώνοντας» τις τιμές σε πολλές από τις κορυφαίες συσκευές της σε κάθε προϊόντική κατηγορία στην οποία δραστηριοποιείται. Είτε ...

realityOS: Τι φημολογείται για το λειτουργικό σύστημα του AR/VR headset της Apple

23 Νοεμβρίου 2022 Christos Elpidis

Η φήμη πως η Apple ετοιμάζει το δικό της AR/VR headset προφανώς δεν είναι καινούργια, αλλά προκαλεί εντύπωση πως κυκλοφορούν πλέον πληροφορίες από έγκριτους αναλυτές σχετικά με το ξεχωριστό λειτουργικό σύστημα ...

HUAWEI Black Friday, οι πιο HOT προσφορές τεχνολογίας

21 Νοεμβρίου 2022 Techgear Team

Τώρα είναι η τέλεια ευκαιρία να επιλέξετε από μια ποικιλία smartphones, tablets, smartwatches, laptops και ακουστικών και να αποκτήσετε μια τελευταίας τεχνολογίας συσκευή HUAWEI σε εξαιρετική τιμή. Σε αυτή τη ...

HUAWEI Watch GT 3 Pro: Το κορυφαίο smartwatch σε σπουδαία Black Friday προσφορά!

21 Νοεμβρίου 2022 Techgear Team

Με την Black Friday να σηματοδοτεί ουσιαστικά την έναρξη της εορταστικής περιόδου, αρκετός κόσμος ξεκινά την ανασκόπηση της χρονιάς που κλείνει και θέτει στόχους για την επόμενη, φιλοδοξώντας αυτή τη φορά να ...

Οι κορυφαίες επιλογές για την Black Friday από την Creative

16 Νοεμβρίου 2022 Techgear Team

Η Creative Labs είναι έτοιμη να προσφέρει στους φανατικούς του ήχου όσα θα τους ενθουσιάσουν την Black Friday, με μια πληθώρα εκπτώσεων που σε όλη τη γκάμα προϊόντων της. Ορισμένες από τις ελκυστικές προσφορές ...

HUAWEI FreeBuds 2 Pro Review: Με το βλέμμα στην κορυφή!

08 Νοεμβρίου 2022 Christos Elpidis

Έχοντας δοκιμάσει όλα τα ασύρματα ακουστικά που έχει κατασκευάσει η HUAWEI τα τελευταία χρόνια, αποφάσισα αυτήν την φορά, στην περίπτωση δηλαδή των HUAWEI FreeBuds 2 Pro, να «καθυστερήσω» λίγο περισσότερο την ...

JBL Live Pro 2: Νέα TWS ακουστικά με κλειστό σχεδιασμό και True Adaptive Noise Cancelling

07 Νοεμβρίου 2022 Techgear Team

Η JBL παρουσιάζει το νέο της κορυφαίο προϊόν, που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στα προϊόντα ήχου. Τα True Wireless ακουστικά JBL LIVE PRO 2 αποτελούν πλέον σημείο αναφοράς, απογειώνοντας την εμπειρία της ...

Loader
techgear_icon