Τρελές προσφορές σε κλειδιά Windows και Office

Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει η τιμή ενός κλειδιού για λογισμικό της Microsoft; Στο κατάστημα KeysWorlds, πάντως, δεν έχουν κάποιο κατώτατο όριο και απόδειξη αποτελεί το νέο promo που σου δίνει στο χέρι Windows 10 με μόλις €7.83, αλλά και Microsoft Office με €13.27!

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκπτωτικές ενέργειες του καταστήματος, αυτή τη φορά υπάρχει διαθέσιμος περιορισμένος αριθμός κλειδιών, επομένως, όσοι σκέφτεστε να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας τώρα είναι μια καλή περίοδος για να το κάνετε, αρκεί να προλάβετε τις προσφορές του KeysWorlds.

kw-madness-eu.jpg

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας το κουπόνι KWS44 στο ταμείο θα λάβετε έκπτωση 44% για να προμηθευτείτε τα παρακάτω στις αναγραφόμενες τιμές:

Από την άλλη, με το κουπόνι KWS54 κερδίζετε έκπτωση 54% για αγορά Microsoft Office ή Office + Windows. Οι τιμές που βλέπετε είναι οι τελικές αφότου δηλώσετε το κουπόνι στο σχετικό πεδίο που θα βρείτε στο ταμείο:

Το κατάστημα Keysworlds τονίζει ότι αυτές οι προσφορές γίνονται μόνο μία φορά το χρόνο, γι’ αυτό προλάβετε!

Υπενθυμίζουμε ότι το κάθε κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μία φορά (εκτός αν αναγράφεται κάτι άλλο από το κατάστημα), επομένως, σε περίπτωση που κάνετε format θα χρειαστεί να αγοράσετε άλλο για να ενεργοποιήσετε τα Windows ή Office. Επίσης, πρώτα κατεβάζετε και πραγματοποιείτε εγκατάσταση του προγράμματος που σας ενδιαφέρει απευθείας από τη Microsoft και έπειτα χρησιμοποιείτε το κλειδί που αγοράσατε από το κατάστημα Keysworlds για την πιστοποίηση τους.

Εύκολες αγορές, εύκολες πληρωμές

Το κατάστημα Keysworlds διαθέτει αυτοματοποιημένο σύστημα που σου στέλνει τον κλειδί μέσω email μέσα σε λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αγοράς. Μη ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά και στο φάκελο Spam διότι καμιά φορά πηγαίνει εκεί. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έμβασμα, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή PayPal (η προτεινόμενη επιλογή) και για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στο service @ keysworlds.com.

Loading