Τρία δωρεάν παιχνίδια από το Epic Games Store!

Με τριπλό δωράκι συνεχίζεται ακάθεκτα η καθιερωμένη ενέργεια του καταστήματος Epic Games Store, το οποίο από την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να μοιράζει δωρεάν παιχνίδια σε όλους του χρήστες χωρίς καμία υποχρέωση από τους τελευταίους.

Αυτήν την εβδομάδα και μέχρι την επόμενη Πέμπτη 11 Μαΐου 2023, συμμετέχουν στην ενέργεια τα Against All Odds, Horizon Chase Turbo και Kao the Kangaroo.

Το Against All Odds είναι ένα χαριτωμένο platform game με τους παίκτες να προσπαθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που συναντούν στην πορεία τους, αλλά όταν δεν τα καταφέρνουν βρίσκουν φρικτό θάνατο με ευφάνταστους τρόπους. Μπορείς να παίξεις μόνος σου ή με έως 4 παίκτες σε online multiplayer, ενώ υπάρχει και editor αν θες να φτιάξεις τις δικές σου πίστες.

Το Kao the Kangaroo είναι ένα 3D platform game όπου αναλαμβάνεις τον ρόλο ενός καγκουρό που φορά μαγικά γάντια του μποξ. Στόχος σου να ξεπεράσεις όλες τις πίστες για να βρεις τον χαμένο πατέρα σου.

Τέλος, το Horizon Chase Turbo είχε δοθεί δωρεάν από το Epic Games Store και τον Ιούνιο του 2021, επομένως, όσοι παρακολουθείτε στενά αυτές τις ειδήσεις πιθανότατα το έχετε ήδη περασμένο στη βιβλιοθήκη σας. Είναι ένα arcade racing game εμπνευσμένο από αντίστοιχα παιχνίδια των 80s και 90s, το οποίο περιλαμβάνει ανταγωνιστικό ghost mode και τοπικό multiplayer έως 4 παικτών με διαχωρισμό της οθόνης.

Against All Odds - [Epic Games Store Link]

Kao the Kangaroo - [Epic Games Store Link]

Horizon Chase Turbo - [Epic Games Store Link]

Loading