Τρία δωρεάν παιχνίδια από το Epic Games Store για όλους

Αφού ετοιμαζόμαστε για lockdown με σκοπό να βοηθήσουμε υπεύθυνα στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, τι καλύτερο από το να περάσουμε την ώρα μας παίζοντας video games; Ειδικά αμά είναι και τζάμπα, η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο όμορφη (όσο όμορφη μπορεί να θεωρηθεί η περίοδος που ζούμε…).

Το τζάμπα οφείλεται στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ενέργεια του καταστήματος Epic Games Store, το οποίο αυτή τη φορά προσφέρει εντελώς δωρεάν σε όλους τους χρήστες τρία παιχνίδια, αρκεί να τα προσθέσουν στη βιβλιοθήκη τους έως τις 19 Μαρτίου 2020.

Ξεκινώντας από το A Short Hike, πρόκειται για ένα χαλαρό adventure game όπου απλά βολτάρεις σε ένα μικρό νησί προσπαθώντας να ανακαλύψεις τα μυστικά του. Ευχάριστο περιβάλλον και ένα ενδιαφέρον soundtrack από τον Mark Sparling.

Το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι είναι το Mutazione, ένα adventure game όπου αναλαμβάνεις τον ρόλο ενός 15χρονου κοριτσιού που περιπλανιέται σε μια μυστηριώδη κοινότητα γεμάτη μεταλλαγμένους και αναζητά γιατρειά για τον παππού της.

Τα δώρα κλείνουν με το Anodyne 2: Return to Dust, ένα action adventure που μπορεί να φέρει τον αριθμό “2” αλλά δεν προαπαιτεί να έχεις παίξει το πρώτο μέρος για να καταλάβεις τι γίνεται. Στόχος σου να εξερευνήσεις αυτόν τον παράξενο κόσμο και να τον σώσεις από τον επικίνδυν Nano Dust.

Μπορείτε να αποκτήσετε τα τρία δωρεάν παιχνίδια της εβδομάδας από εδώ.

Loading