Τρία δωρεάν παιχνίδια αυτήν την εβδομάδα από το Epic Games Store

Με τριπλό δωράκι υποδέχεται την δεύτερη δική του εβδομάδα του 2023 το κατάστημα Epic Games Store, καθώς προσφέρει τα First Class Trouble, Gamedec και Divine Knockout σε όλους τους χρήστες, αρκεί να προχωρήσουν την διαδικασία αγοράς με μηδενικό αντίτιμο έως και την επόμενη Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023.

Το First Class Trouble είναι ένα παρεϊστικο παιχνίδι που λαμβάνει χώρα σε ένα διαστημικό κρουαζιερόπλοιο όπου το δίκτυο Τεχνητής Νοημοσύνης έχει «σαλτάρει». Σχηματίζονται δύο ομάδες παικτών οι άνθρωποι και τα ανθρωπόμορφα ρομπότ, με τους μεν πρώτους να καλούνται να σταματήσουν την AI και τους δεύτερους να εμποδίσουν τους ανθρώπους.

Δεύτερο στη σειρά το Gamedec, ένα ισομετρικό RPG όπου αναλαμβάνεις τον ρόλο ενός ντετέκτιβ που προσπαθεί να λύσει υποθέσεις μέσα στον εικονικό κόσμο. Κάθε υπόθεση παίρνει διαφορετική τροπή ανάλογα με τις αποφάσεις σου, ενώ δεν υπάρχει σύστημα μάχης.

Τέλος, το Divine Knockout είναι ένα third-person fighting game που κυκλοφόρησε μόλις πριν από έναν μήνα και στις παιχνιδοκονσόλες από τις Hi-Rez και Red Beard Games. Οι μαχητές διαθέτουν θεϊκές δυνάμεις, υπάρχουν χάρτες που εξελίσσονται δυναμικά, διάφορα ομαδικά game modes κ.ά.

First Class Trouble - [Epic Games Store Link]

Gamedec - [Epic Games Store Link]

Divine Knockout - [Epic Games Store Link]

Loading