Trials Rising: Διαθέσιμο δωρεάν για όλους από την Ubisoft

Το σημερινό δώρο της Ubisoft προς όλους τους gamers είναι το Trials Rising για Windows PC, το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε με μια επίσκεψη στην ειδική σελίδα της εταιρείας που μοιράζει καθημερινά δώρα ενόψει των Χριστουγέννων. Όπως και τις προηγούμενες ημέρες, το χρονικό περιθώριο είναι ιδιαίτερα στενό, καθώς θα πρέπει να μεταβείτε στην ιστοσελίδα της Ubisoft (από εδώ) μέχρι και αύριο 18 Δεκεμβρίου 2020 στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

Το Trials Rising είναι το πέμπτο game της σειράς που κυκλοφόρησε πέρυσι από την εταιρεία και προσφέρει ένα άκρως εθιστικό gameplay για όσους τη βρίσκουν με physics-based παιχνίδια. Προσφέρει διάφορα single player και multiplayer modes, αλλά και πολλές πίστες που έχουν δημιουργήσει διάφοροι gamers.

Καλή απόλαυση, λοιπόν, και μείνετε συντονισμένοι γιατί από σήμερα ξεκινά το πανηγύρι του Epic Games Store με ένα δωρεάν παιχνίδι κάθε μέρα μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading