True Detective: Night Country, επίσημη η 4η σεζόν της σειράς με τη Jodie Foster

Τον περασμένο μήνα ήρθε στη δημοσιότητα η επίσημη σύνοψη για την 4η σεζόν του True Detective και τώρα αποφάσισε το δίκτυο HBO να προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωση της, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύψει την ημερομηνία προβολής στην πλατφόρμα HBO Max.

Με τίτλο True Detective: Night Country, η 4η σεζόν θα μας μεταφέρει στην πόλη Ennis της Alaska, όπου τα 6 μέλη του ερευνητικού σταθμού Tsalal Arctic εξαφανίζονται μυστηριωδώς χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος. Την υπόθεση αναλαμβάνουν να λύσουν οι ντετέκτιβ Liz Danvers (Jodie Foster) και Evangeline Navarro (Kali Reis), οι οποίες θα έρθουν αντιμέτωπες και με το δικό τους σκοτάδι ανακαλύπτοντας τις κρυμμένες αλήθειες που έχουν θαφτεί κάτω από τον αιώνιο παγετώνα.

Πίσω στο 2019 ο δημιουργός της σειράς, Nic Pizzolatto, είχε ξεκινήσει την συγγραφή ενός σεναρίου για μια πιθανή 4η σεζόν, αλλά αποφάσισε να το κρατήσει για κάποιο άλλο τηλεοπτικό project ή ταινία. Αργότερα συζητούσε μια διαφορετική ιστορία για το True Detective με έναν σκηνοθέτη (δεν έχει γίνει γνωστό με ποιον), ώσπου όλες αυτές οι ζυμώσεις δεν κατέληξαν σε κάτι χειροπιαστό.

Τελικά, το δίκτυο HBO αποφάσισε να αναθέσει την 4η σεζόν σε διαφορετικούς σεναριογράφους (ανάμεσα τους η Issa Lopez) και την παραγωγή στον Barry Jenkins (Moonlight), ενώ πέρυσι τον Φεβρουάριο ο επικεφαλής του δικτύο, Casey Bloys, είχε δηλώσει πως θα προχωρούσαν το project μόνο εάν η ιστορία είναι πραγματικά υψηλής ποιότητας.

Υποθέτουμε ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα παίξει το πρώτο trailer και θα μάθουμε την ημερομηνία προβολής.

[via]

Loading