Twitter: 10.000 χαρακτήρες ανά tweet για τους συνδρομητές και...Subscriptions

Σχεδόν καθημερινά τα νέα που αφορούν το Twitter τους τελευταίους μήνες, ειδικά μετά την εξαγορά της εταιρείας από τον Elon Musk, ο οποίος αναζητά τρόπους για να αυξήσει την κερδοφορία της πλατφόρμας κυρίως δελεάζοντας τους χρήστες να γίνουν μέλη του συνδρομητικού πακέτου Twitter Blue.

Η νέα εξέλιξη αφορά την αύξηση των διαθέσιμων χαρακτήρων ανά tweet σε 10.000 για τους συνδρομητές, η οποία έρχεται μέσα σε μόλις 2 μήνες από την προηγούμενη αύξηση στους 4.000 χαρακτήρες (τον περασμένο Φεβρουάριο). Επιπλέον, το Twitter υποστηρίζει και τη χρήση bold και italic χαρακτήρων.

Ένα άλλο δέλεαρ είναι η μετονομασία των Super Follows σε Subscriptions, προκειμένου να ενισχυθούν οι δημιουργοί περιεχομένου που δραστηριοποιούνται στην πλατφόρμα. Τα Super Follows πρωτοέκαναν την εμφάνιση τους στο Twitter το 2021 ως ένας τρόπος να βγάλει χρήματα ο δημιουργός προσφέροντας αποκλειστικό περιεχόμενο στους super followers του.

Η μετονομασία σε Subscriptions φέρει ορισμένες προϋποθέσεις για τους κατόχους λογαριασμών που θέλουν να προσφέρουν την επιλογή συνδρομής με $2.99, $4.99 ή $9.99 το μήνα. Θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών, να διαθέτουν περισσότερους από 10 χιλιάδες followers και να έχουν δημοσιεύσει τουλάχιστον 25 tweets τις τελευταίες 30 ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον πρώτο χρόνο ενεργοποίησης των Subscriptions η Twitter δεν θα κρατά καμία προμήθεια και όλα τα χρήματα θα πηγαίνουν απευθείας στους δημιουργούς.

Loading