Twitter: Δυνατότητα σύνδεσης μέσω Google ή Apple ID

Η Twitter προσθέτει δύο επιπλέον τρόπους εισόδου στο κοινωνικό δίκτυο της, καθώς πλέον υποστηρίζει τη σύνδεση με λογαριασμό Google στη web έκδοση και τη mobile εφαρμογή της, αλλά και μέσω Apple ID στην εφαρμογή για συσκευές iOS (σύντομα, πάντως, θα προσθέσει τη δυνατότητα Sign in with Apple και στη web εφαρμογή της). Επίσης, οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργήσουν νέο λογαριασμό στην υπηρεσία μέσω Google ID ή μέσω Apple ID.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple λάνσαρε τη μέθοδο Sign in with Apple στο WWDC 2019 ως εναλλακτική επιλογή σύνδεσης σε διάφορες υπηρεσίες, αντί των πιο διαδεδομένων μεθόδων μέσω Facebook και Google. Η εταιρεία αναφέρει ότι με τα Apple ID επιτρέπεται στον χρήστη να αποκρύπτει τη διεύθυνση email και να αποφεύγει την παρακολούθηση της δραστηριότητας του.

Όσοι, λοιπόν, δεν διαθέτετε “μανίσιο” λογαριασμό Twitter, πλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία με τον λογαριασμό Google ή με το Apple ID σας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading