Twitter: Εμφανίζονται πλέον τα previews από links του Instagram

Οι δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης Instagram και Twitter ανακοίνωσαν από κοινού τη νέα τους συνεργασία. Μετά από πολλά χρόνια καθίσταται εφικτή η κοινοποίηση ενός συνδέσμου Instagram στο Twitter με την εμφάνιση μιας ολόκληρης προεπισκόπησης που θα περιλαμβάνει εικόνα και όχι μόνο URL.

Η λειτουργία ξεκίνησε ήδη και είναι διαθέσιμη για Android, iOS και web. Βέβαια, το λανσάρισμα πραγματοποιείται σταδιακά, οπότε εάν δεν σας εμφανίζεται ακόμη η προεπισκόπηση ενός συνδέσμου του Instagram στο Twitter, θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή.

Το 2012, όταν το Instagram εξαγοράστηκε από την τωρινή Meta – πρώην Facebook, απενεργοποιήθηκε η δυνατότητα της προεπισκόπησης δημοσιεύσεων του Instagram στο Twitter. Μάλιστα, εκείνη την εποχή, ο ιδρυτής και πρώην CEO του Instagram, Kevin Systrom είχε παραδεχτεί ότι ήταν δική του απόφαση η κατάργηση της προεπισκόπησης δημοσιεύσεων στο Twitter, και όχι του Mark Zuckerberg. Βέβαια, η Twitter δεν άφησε αναπάντητη την ενέργεια του Instagram, και αφαίρεσε με τη σειρά της τη λειτουργία που πρότεινε στους χρήστες να βρουν άτομα που ακολουθούν στο Instagram. Φαίνεται ότι όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αφού πλέον αποκαταστάθηκε η εν λόγω λειτουργία και μπορούν όλοι να είναι ευχαριστημένοι.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading