Twitter: Έως 4000 χαρακτήρες στα tweets του Twitter Blue και όριο στον καθημερινό αριθμό tweets

Η Twitter επιβεβαίωσε τις πληροφορίες των προηγούμενων εβδομάδων ότι σκοπεύει να αυξήσει ακόμη περισσότερο το όριο των διαθέσιμων χαρακτήρων για τα tweets των συνδρομητών του πακέτου Twitter Blue, καθώς από σήμερα επιτρέπει την συγγραφή tweets με έως 4000 χαρακτήρες.

Το όριο των 4000 χαρακτήρων ισχύει τόσο για τα replies, όσο και για τα quotes, είναι αναγνώσιμα από όλους τους χρήστες, απλά η δυνατότητα να γράψεις τόσο μεγάλα tweets δίνεται μόνο ως έξτρα προνόμιο στους συνδρομητές του Twitter Blue. Το συνδρομητικό πρόγραμμα θα επεκταθεί σύντομα σε περισσότερες χώρες και για την ώρα κοστίζει $8/μήνα.

Εξάλλου, η Twitter ανανέωσε τους Όρους Χρήσης της υπηρεσίας θέτοντας ένα νέο όριο στον αριθμό των tweets που μπορεί να δημοσιεύσει ένας χρήστης ή μια επιχείρηση καθημερινά. Το όριο είναι αρκετά μεγάλο, καθώς ορίστηκε στα 2400 tweets ημερησίως και μέσα σε αυτό το νούμερο συμπεριλαμβάνονται τα retweets.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι υπάρχει και αναφορά στο όριο των tweets που μπορείς να δημοσιεύεις κάθε 30 λεπτά, χωρίς πάντως να αναφέρεται ακριβής αριθμός. Οι χρήστες που βομβαρδίζουν με συνεχόμενα tweets ενδεχομένως αν περάσουν αυτό το όριο του μισάωρου θα παρατηρήσουν ότι δεν θα είναι εφικτό να δημοσιεύσουν άλλο tweet και θα χρειαστεί να περιμένουν λίγη ώρα μέχρι να ξαναδοκιμάσουν.

Σε άλλα ενδιαφέροντα, το όριο των ιδιωτικών μηνυμάτων (DMs) που μπορείς να στείλεις είναι τα 500/ημέρα και τα follows που μπορείς να κάνεις είναι 400/ημέρα.

Loading