Twitter for Mac: Η επίσημη εφαρμογή επιστρέφει στο Mac App Store

Ένα από τα σημαντικότερα νέα χαρακτηριστικά του macOS 10.15 Catalina που λανσαρίστηκε πριν από μερικές ημέρες, είναι το Project Catalyst, δηλαδή η δυνατότητα που δίνεται στους developers για να μεταφέρουν τις εφαρμογές τους από το iPadOS στο macOS χωρίς σχεδόν καθόλου κόπο.

Η πρώτη εταιρεία που εκμεταλλεύεται το Catalyst είναι η Twitter, καθώς κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες την επίσημη και δωρεάν εφαρμογή Twitter for Mac στο Mac App Store. Εξυπακούεται ότι εάν θέλετε να την εγκαταστήσετε στο Mac σας θα πρέπει να έχετε προχωρήσει στην αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος στην έκδοση macOS 10.15 Catalina.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Twitter είχε αποσύρει την εφαρμογή Twitter for Mac πριν από περίπου 18 μήνες με σκοπό να αφοσιωθεί στην ανάπτυξη εφαρμογών για άλλες πλατφόρμες και παρότρυνε τους χρήστες να χρησιμοποιούν το Twitter απευθείας από τον web browser τους.

Με την έλευση του macOS Catalina, η εταιρεία βρήκε τον εύκολο δρόμο για να μεταφέρει ουσιαστικά την εφαρμογή της από τα iOS/iPadOS στα Mac χωρίς πολύ κόπο και όπως αντιλαμβάνεστε, η εμφάνιση και η λειτουργικότητά της είναι ίδια με τις mobile εφαρμογές της για iPhone/iPad.

Twitter for Mac - [Mac App Store Link]

[via MacUser.gr]

Loading