Twitter: Νέα CEO η Linda Yaccarino και αύξηση ορίο δημοσίευσης video στις 2 ώρες για το Twitter Blue

Συνεχίζεται η προσθήκη προνομίων για τους συνδρομητές του πακέτου Twitter Blue, σε μια ακόμη προσπάθεια του Elon Musk να ενισχύσει οικονομικά το κοινωνικό δίκτυο που υπό την ηγεσία του καταγράφει τα χαμηλότερα νούμερα των τελευταίων ετών.

Το νέο «τυράκι» είναι η δυνατότητα δημοσίευσης video ανάλυσης 1080p διάρκειας έως 2 ωρών, αλλά με τον όρο το συνολικό μέγεθος του να μην ξεπερνά τα 8GB. Η δυνατότητα δίνεται στους συνδρομητές Twitter Blue μέσω iOS ή web (σε Android εξακολουθεί να παραμένει το όριο στα 10 λεπτά) και η παρακολούθηση μπορεί να γίνει από όλους τους χρήστες του Twitter, ανεξάρτητα αν είναι συνδρομητές ή όχι.

Εξάλλου, ο Elon Musk ανακοίνωσε επίσημα πριν από μερικές ημέρες πως σύντομα θα παραδώσει τον ρόλο του CEO στη Linda Yaccarino, πρώην επικεφαλής του τμήματος διαφήμισης της NBCUniversal, και μάλιστα ανέφερε ότι θα συνεργαστεί στενά μαζί της για να μετατρέψουν το Twitter σε X εφαρμογή που θα κάνει τα πάντα.

Η Linda Yaccarino θα αναλάνει όλες τις καθημερινές δραστηριότητες της πλατφόρμας, όμως, ο Elon Musk θα εξακολουθήσει να είναι ενεργός σε θέματα εξέλιξης και ανάπτυξης νέων χαρακτηριστικών.

Loading