Η λειτουργία Google Lens διαθέσιμη στα smartphones της Ulefone μέσω της εφαρμογής Google Photos

Πριν από μερικές ημέρες, η Google ξεκίνησε το λανσάρισμα της λειτουργίας Google Lens και για άλλα smartphones, εκτός των δικών της Pixel. Ανάμεσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και αυτά της Ulefone, η οποία μας έχει ετοιμάσει ένα video για να δούμε την απόδοση του Google Lens στο Ulefone Power 3S.

Όπως θα δείτε παρακάτω, το Ulefone Power 3S αναγνωρίζει τοποθεσίες και σημαντικά κτίρια για να εμφανίσει περισσότερες σχετικές πληροφορίες, όπως την ιστορία, τις χρονολογίες, την επίσημη ιστοσελίδα κλπ. Με τη βοήθεια του Google Lens μπορείτε να λαμβάνετε περισσότερες πληροφορίες για έργα τέχνης, ταινίες και βιβλία, ενώ αναγνωρίζει ζώα και φυτά. Επιπλέον, αν γυρίσετε την κάμερα προς την πλευράς ενός εστιατορίου, καταστήματος ή καφέ, θα δείτε βαθμολογίες και reviews για αυτό. Τέλος, είναι εφικτή η αυτόματη δημιουργία επαφής στο smartphone σας με φωτογραφία μιας επαγγελματικής κάρτας, η αναγνώριση μάρκας, η αναζήτηση barcode ή QR code κλπ.

Σύμφωνα με την Ulefone, η λειτουργία Google Lens αποδίδει εξίσου καλά και στα υπόλοιπα smartphones του καταλόγου της. Αυτή την περίοδο μπορείτε να βρείτε ορισμένες πολύ καλές προσφορές στο κατάστημα Aliexpress, όπως τα παρακάτω:

  • Ulefone Power 3S (4GB + 64GB) σε τιμή €129.96
  • Ulefone Power 3 (6GB + 64GB) σε τιμή €163.48
  • Ulefone Armor 2S (2GB + 16GB) σε τιμή €122.61
  • Ulefone S7 Pro (2GB + 16GB) σε τιμή €40.87
Loading