Undawn: Το νέο game επιβίωσης από τους δημιουργούς του PUBG Mobile

Undawn, αυτό είναι το νέο μεγάλο project της ομάδας που δημιούργησε το PUBG Mobile και πρόκειται για ένα open-world action game επιβίωσης με στοιχεία RPG που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2021 για Windows PC, Android και iOS.

Η εκδότρια Tencent Games προχώρησε στην ανακοίνωση και δια μέσου του Rick Li, εκτελεστικό διευθυντή της Lightspeed & Quantum Studios, ισχυρίζεται πως με το Undawn θα επαναπροσδιορίσει το είδος των post-apocalyptic παιχνιδιών επιβίωσης με zombies. Οι gamers θα έχουν τη δυνατότητα να συνεργάζονται μεταξύ τους σε co-op mode για να επιβιώσουν εναντίον των απέθαντων, αλλά και εναντίον άλλων παικτών, διότι θα υπάρχει ένας διαρκής αγώνας για εξεύρεση πόρων, όπλων και προμηθειών σε αυτό το διπλό μέτωπο.

undawn-1.jpg


Στο Undawn θα μπορείς να ακολουθήσεις τον δικό σου μοναχικό δρόμο αν το επιθυμείς, παρόλα αυτά, οι συνεργασίες θα βοηθούν σημαντικά στη γρήγορη εξέλιξη της βάσης και φυσικά θα καθιστούν πιο εύκολη την επιβίωση απέναντι στους εχθρούς. Το πρώτο trailer δεν μας δίνει εικόνα από το gameplay, αλλά λογικά θα έχουμε νέο υλικό μέσα στις επόμενες ημέρες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading