PUBG Mobile v1.0: Η πρώτη ολοκληρωμένη έκδοση έρχεται στις 8 Σεπτεμβρίου 2020

Με το Fortnite να βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στη δημοσιότητα για λάθος λόγους (βλ. διαμάχη Epic Games εναντίον Apple και Google), η PUBG Corporation έχει τη χρυσή ευκαιρία να τα κάνει όλα σωστά με την πρώτη ολοκληρωμένη έκδοση του PUBG Mobile.

Μπορεί το δημοφιλές battle royale game να βρίσκεται στη ζωή μας εδώ και 2 χρόνια, παρόλα αυτά, μέχρι σήμερα δεν έχει φτάσει στην έκδοση 1.0. Φυσικά, έχουν γίνει σημαντικές αναβαθμίσεις και βελτιώσεις, ωστόσο, μόλις τώρα η δημιουργός ένιωσε έτοιμη να ανακοινώσει επίσημα την έλευση της έκδοσης 1.0 που θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου 2020.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το PUBG Mobile v1.0 θα προσφέρει μια πολύ πιο ομαλή εμπειρία για τα τουρνουά eSports, καθώς ετοιμάζεται για την ενοποίηση των PUBG Mobile World League και World Championship το Νοέμβριο σε ένα event που θα ονομάζεται πλέον PUBG Mobile Global Championship με έπαθλα αξίας $2 εκατομμυρίων!

Ακόμη, η PUBG Corporation υπόσχεται μικρότερο όγκο εγκατάστασης της εφαρμογής, καλύτερα γραφικά στους χαρακτήρες και το περιβάλλον, πιο ρεαλιστικά εφέ, πιο φυσιολογικές κινήσεις, αλλά και αναβαθμισμένο περιβάλλον χρήσης.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο υλικό από τη νέα έκδοση, αλλά υποθέτουμε πως όλο και κάτι θα δείξουν μέχρι να κυκλοφορήσει το PUBG Mobile v1.0 στις 8 Σεπτεμβρίου 2020.

PUBG Mobile - [Google Play Link]

[via]

Loading