Unleashed: Νέο Apple Event στις 18 Οκτωβρίου λογικά για τα νέα MacBook Pro

Το ορεκτικό για το φθινόπωρο ήταν η παρουσίαση των νέων iPhone, iPad και Apple Watch, αλλά η Apple έχει ακόμη κάτι να μας δείξει πριν κλείσει η χρονιά. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει εκδήλωση την προσεχή Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 20:00 Ελλάδας, η οποία φέρει τον τίτλο “Unleashed”.

Αν επαληθευτούν οι φήμες των προηγούμενων εβδομάδων, η Apple αναμένεται ότι θα παρουσιάσει τα νέα και επανασχεδιασμένα MacBook Pro 14’’ και 16’’, με λεπτότερη κατασκευή, μικρότερα bezels, υψηλότερη ανάλυση και το δικό της M1X chip, μια ακόμα πιο ισχυρή έκδοση από το M1 που γνωρίσαμε πέρυσι. Επιπλέον, πιθανότατα θα έχουμε την επιστροφή του MagSafe αντί του USB-C, επιστροφή των υποδοχών HDMI και SD, αλλά και αφαίρεση του αμφιλεγόμενου Touch Bar.

Μαζί με τα νέα MacBook Pro περιμένουμε να μάθουμε την ημερομηνία λανσαρίσματος του λειτουργικού συστήματος macOS Monterey, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε παρέα και τα περίφημα AirPods 3.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading