Unreal Engine 5 σε demo επάνω στο PlayStation 5!

Η Epic Games τρελαίνει κόσμο και αποκαλύπτει την Unreal Engine 5 να τρέχει σε demo στο…PlayStation 5! Η εταιρεία παρουσίασε πριν από λίγο τη νέα gaming engine με την οποία έχει ως στόχο να πετύχει φωτορεαλιστικά γραφικά στο επίπεδο αυτών που βλέπουμε στις κινηματογραφικές υπερπαραγωγές, αλλά και στην πραγματική ζωή.

Το demo της Epic Games είναι το Lumen in the Land of Nanite και ουσιαστικά δείχνει δύο συγκεκριμένες τεχνολογίες που θα είναι διαθέσιμες στους developers που θα εργαστούν επάνω στην Unreal Engine 5. Η πρώτη από αυτές είναι η Nanite, χάριν στην οποία θα μπορούν να προσθέσουν πρακτικά όση λεπτομέρεια επιθυμούν στους κόσμους που δημιουργούν χωρίς να ανησυχούν για τον αριθμό των πολυγώνων και τη διαχείριση της μνήμης. Η άλλη τεχνολογία είναι η Lumen και ουσιαστικά αποτελεί το σύστημα φωτισμού της Unreal Engine 5.

Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί κάποιο παιχνίδι που βασίζεται στην Unreal Engine 5, αλλά η Epic Games αναφέρει ότι θα είναι διαθέσιμη από το 2021 και επιβεβαίωσε πως θα μεταφέρει το Fortnite σε αυτήν στα μέσα της επόμενης χρονιάς!

Photo Gallery

Loading