Unrecord: Νέο video - απάντηση για όσους πιστεύουν ότι είναι ψεύτικα τα γραφικά του!

Το πρώτο gameplay video που δημοσίευσε η DRAMA για το επερχόμενο Unrecord έχει ξεσηκώσει τους gamers (και όχι μόνο) παγκοσμίως, καθώς αυτό που είδαμε είναι πραγματικά ανεπανάληπτο σε επίπεδο γραφικών χάριν στην Unreal Engine 5. Ως εκ τούτου, δεν ήταν λίγοι αυτοί που αμφισβήτησαν την αυθεντικότητα του video χαρακτηρίζοντας το ως ψεύτικο, γι’ αυτό η εταιρεία αποφάσισε να δημοσιεύσει ακόμη ένα video προκειμένου να…κλείσει στόματα (ή να τα ανοίξει ακόμη περισσότερο).

Ο Alexandre Spindler, μέλος της ομάδας ανάπτυξης του Unrecord, αποφάσισε να δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ένα νέο video που ουσιαστικά μας δείχνει το ίδιο υλικό, όμως είναι τραβηγμένο μέσα από τα development tools της Unreal Engine 5 σε no clip mode για να κινείται ο χαρακτήρας μέσα από τοίχους και αντικείμενα. Μάλιστα, είναι καυστικός στο tweet του αναφέροντας πως λυπάται όσους πιστεύουν ότι το Unrecord είναι ψεύτικο ή video.

Το Unrecord εντυπωσιάζει με τα φωτορεαλιστικά γραφικά που προσομοιώνουν την bodycam που φορούν οι αστυνομικοί στις ΗΠΑ και φαίνεται ότι θα οδηγήσει την κατηγορία των first-person shooters σε μια νέα εποχή όταν με το καλό κυκλοφορήσει, αλλά θα θέλαμε να μάθουμε και τις απαιτήσεις συστήματος για να μην γίνει ανέκδοτο τύπου Crysis…

Loading