Viber Pay: Φέρνεις φίλους, κερδίζετε όλοι

Τρεις μήνες μετά την επίσημη έναρξη της λειτουργίας του Viber Pay στην Ελλάδα, του προϊόντος fintech που βρίσκεται ενσωματωμένο στην εφαρμογή, η Rakuten Viber ανακοινώνει το πρώτο της πρόγραμμα παραπομπών. Το πρόγραμμα επιτρέπει στους υπάρχοντες πελάτες να παραπέμπουν φίλους και μέλη της οικογένειάς τους στο Viber Pay και να λάβουν ανταμοιβή 5€, τόσο για αυτόν που στέλνει την παραπομπή όσο και για τον κάθε φίλο του που τη λαμβάνει. Το νέο πρόγραμμα στοχεύει να ανταμείψει τους χρήστες για την πίστη και την υποστήριξή τους, ενώ παράλληλα εισάγει νέους χρήστες στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρουσίασε πρόσφατα η εταιρεία.

Για να ξεκινήσουν με τις παραπομπές, οι υπάρχοντες χρήστες του Viber Pay μπορούν να ανοίξουν το Viber Pay και, στη συνέχεια, πατώντας το εικονίδιο με τα τέσσερα τετράγωνα στην επάνω δεξιά γωνία, να επιλέξουν «Πρόσκληση φίλων» και να συνεχίσουν να ακολουθούν τις οδηγίες που θα εμφανιστούν σε pop-up. Ο παραλήπτης της παραπομπής θα πρέπει να πατήσει στον σύνδεσμο παραπομπής και να ενεργοποιήσει το πορτοφόλι του Viber Pay – κάτι που μπορεί να κάνει σε λιγότερο από 1 λεπτό. Για να πληροί τις προϋποθέσεις, πρέπει να επαληθεύσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του και να προσθέσει τουλάχιστον 1€ στον λογαριασμό του. Το δώρο από την παραπομπή θα μεταφερθεί τότε και στους δύο λογαριασμούς, ενώ οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να συνεχίζουν να προσκαλούν φίλους έως ότου συμπληρωθεί το όριο των 100€ ανά μήνα.

Το Viber Pay κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2022 ως μέρος του στόχου του Viber να μετατραπεί σε υπερεφαρμογή, προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό του γρήγορες, δωρεάν και ασφαλείς μεταφορές χρημάτων σε πραγματικό χρόνο από λογαριασμό σε λογαριασμό. Η υπηρεσία πληρωμών απολαμβάνει έκτοτε σταθερή ανάπτυξη, συνοδευόμενη από θετικά σχόλια από τους χρήστες και από αυξανόμενο ενδιαφέρον για το προϊόν. Με στόχο να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών και να βοηθήσει ιδιώτες και επιχειρήσεις να διαχειρίζονται πιο αποτελεσματικά τα οικονομικά τους, το Viber Pay προσθέτει συνεχώς νέες δυνατότητες και συνεργάζεται με όλο και πιο δημοφιλή brands στην Ελλάδα για να προσφέρει εκπτώσεις στους χρήστες του. Την ίδια ώρα, καθώς η λειτουργία εξελίσσεται, αναμένονται μέσα στο 2023 περισσότερες ενημερώσεις για τους Έλληνες χρήστες με στόχο να κάνουν την εμπειρία τους με τις online πληρωμές ευκολότερη και ταχύτερη από ποτέ.

Μαζί με το λανσάρισμα του προγράμματος των παραπομπών, προστίθεται σταδιακά μια ειδική ενότητα Ανταμοιβών στους χρήστες προσφέροντάς τους πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις από κορυφαίες ελληνικές μάρκες. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους χρήστες να κερδίζουν ανταμοιβές για τις πιο συνηθισμένες και τακτικές τους αγορές τροφίμων και ποτών, προϊόντων μόδας, ηλεκτρονικών ειδών, υπηρεσιών μεταφοράς κ.λπ. Οι διάφορες ανταμοιβές θα ανανεώνονται συχνά. Μέχρι τώρα, ανάμεσα στις πρώτες μάρκες που θα προσφέρουν ανταμοιβές είναι τα H&M, το Answear.gr και τα Coffee Island. Δώρα και άλλα προνόμια θα προστεθούν επίσης σύντομα στην ενότητα Ανταμοιβές καθώς και ακόμη περισσότερες δυνατότητες.

Loading