Vikings Valhalla: Πρώτο teaser για τη νέα σειρά spin-off του Vikings

H επερχόμενη σειρά Vikings Valhalla, spin-off του History’s Vikings που έρχεται στο Netflix απέκτησε ένα teaser trailer. Σε αυτό συναντάμε μερικούς από τους σημαντικότερους πρωταγωνιστές της σειράς, συμπεριλαμβανομένων των Leif Eriksson (Sam Corlett) και του αδελφού του Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson).

Η νέα σειρά θα φέρει και πάλι την υπογραφή του κ. Hirst και η υπόθεση της θα εκτυλίσσεται 100 χρόνια μετά τα γεγονότα που παρακολουθούμε στη σειρά του History Channel. Κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Leif Erikson και θα δούμε γνωστές προσωπικότητες της εποχής, όπως οι Harald Hardrada, Freydis και Norman King William the Conqueror. Επίσης, ο δημιουργός των Vikings, Michael Hirst συμμετέχει στη σειρά ως εκτελεστικός παραγωγός, μαζί με τους Jeb Stuart, Morgan O’Sullivan, James Flynn, Sherry Marsh, Alan Gasmer, Sheila Hockin και John Weber.

Σημειώνεται ότι προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πολλά στοιχεία για τη νέα σειρά που αναμένουμε να μας εντυπωσιάσει, ούτε πότε θα κάνει το ντεμπούτο της στο Netflix.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading