Κέρδισε ένα ταξίδι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο και πολλά άλλα δώρα αγοράζοντας με Visa!

Η Visa είναι η αποκλειστική κάρτα πληρωμών και το επίσημο σύστημα πληρωμών των Ολυμπιακών Αγώνων Ρίο 2016.

visa_rio

Εκτός από την παροχή υπηρεσιών πληρωμών στις Οργανωτικές Επιτροπές και τους θεατές των αγώνων, η Visa έχει αναπτύξει μια παράδοση προγραμμάτων που στηρίζουν τους Ολυμπιακούς αθλητές σε πολλές χώρες, καθώς και προγράμματα που διδάσκουν τους νέους του κόσμου την ιστορία, τις αξίες και τα ιδανικά του Ολυμπιακού Κινήματος.

Η Visa είναι παγκόσμιος ολυμπιακός εταίρος από το 1986, όταν η εταιρεία εντάχθηκε στο Πρόγραμμα TOP ως ιδρυτικό μέλος. Η Visa έχει αξεπέραστη αποδοχή σε περισσότερες από 200 χώρες, και διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων πληρωμών και τεχνολογιών προς όφελος των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που είναι μέλη της και τους κατόχους καρτών τους.

Τώρα η Visa δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους της να κερδίσουν ένα ταξίδι στο Ρίο προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού. Οσο πιο συχνά χρησιμοποιείτε την κάρτα σας, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε για να είστε εσείς ο μεγάλος νικητής και παράλληλα να κερδίσετε πολλά ακόμα δώρα όπως κινητά τηλέφωνα Samsung τελευταίας τεχνολογίας και προπληρωμένες κάρτες Visa. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιείτε τη Visa κάρτα σας συνέχεια για να συμμετέχετε στη μεγάλη κλήρωση. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο ποσό χρήσης, παρά μόνο να δείξετε πόσο την αγαπάτε!

Όπως δήλωσε η Ελεάννα Κοσκινά, Marketing & Communications Manager Visa Europe, Ελλάδα και Κύπρο

"Είναι μεγάλη μας χαρά να προσφέρουμε ευκαιρίες στους κατόχους καρτών Visa να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να γίνουν μέρος αυτής της μοναδικής και ξεχωριστής διοργάνωσης. O μεγάλος νικητής κερδίζει μια εμπειρία ζωής σε μία μαγευτική χώρα όπως η Βραζιλία καθώς και πολλοί ακόμα τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα μεγάλης αξίας όπως κινητά τηλέφωνα Samsung και prepaid κάρτες Visa αξίας €150"

Loading