Στη μαύρη λίστα οι συσκευές της Huawei από τους δημιουργούς του VLC Media Player

Η VideoLAN, δημιουργός της πολύ δημοφιλούς εφαρμογής αναπαραγωγής μουσικής και video VLC Media Player, αποφάσισε να βάλει στη μαύρη λίστα τις πιο πρόσφατες συσκευές της Huawei, αποτρέποντας τους κατόχους τους να κατεβάσουν την εφαρμογή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Huawei έχει επιλέξει να κλείνει όλες τις εφαρμογές που εξακολουθούν να λειτουργούν στο background έτσι ώστε να εξοικονομείται ενέργεια στη συσκευή.

Με αυτόν τον τρόπο, όμως, σταματά και η αναπαραγωγή μουσικής από το VLC Media Player, κάτι που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες λειτουργίες της εφαρμογής όταν "τρέχει" στο background για τους χρήστες (ακούν μουσική και ταυτόχρονα χρησιμοποιούν άλλες εφαρμογές).

Η VideoLAN αναγκάστηκε να προχωρήσει στον αποκλεισμό των συσκευών της Huawei λόγω των πολλών παραπόνων που δέχτηκε από χρήστες στο forum της. Πάντως, όσοι κάτοχοι συσκευών Huawei επιθυμούν να εγκαταστήσουν το VLC Media Player μπορούν να κατεβάσουν το αρχείο APK και να το εγκαταστήσουν χειροκίνητα στη συσκευή του, αν και υποθέτουμε ότι η Huawei θα επιληφθεί του θέματος.


[via]

Loading