watchOS 10: Θα φέρει πολύ μεγάλες αλλαγές στα Apple Watch

Το επερχόμενο συνέδριο WWDC 2023 της Apple θα μας φέρει όλες τις νέες εξελίξεις επάνω στα λειτουργικά συστήματα της εταιρείας και ενδεχομένως την επίσημη παρουσίαση του πολυαναμενόμενου Mixed Reality headset, ενώ ήδη έρχονται στη δημοσιότητα κάποιες εκτιμήσεις για το πόσο σημαντικά θα είναι τα updates που θα δούμε στις συσκευές μας.

Σύμφωνα με τον Mark Gurman του δικτύου Bloomberg, το λειτουργικό σύστημα που θα αλλάξει ριζικά σε σύγκριση με ό,τι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα θα είναι το watchOS των Apple Watch, καθώς χαρακτηρίζει την επερχόμενη αναβάθμιση στην έκδοση watchOS 10 ως ιδιαίτερα μεγάλη με πολύ εμφανείς αλλαγές στο περιβάλλον χρήσης και τις λειτουργίες.

Ο Gurman δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο, τονίζει, ωστόσο, πως το watchOS 9 ήταν αρκετά ήσσονος σημασίας update που πρόσθεσε μόνο το Low Power Mode, μερικά νέα προγράμματα εκγύμνασης, την υποστήριξη για την παρακολούθηση λήψης φαρμάκων και κάποιες νέες λειτουργίες στην εφαρμογή Sleep.

Επιπλέον, σημειώνει πως το Apple Watch σαν συσκευή γνώρισε αρκετές σχεδιαστικές αλλαγές όλα αυτά τα χρόνια που μεσουρανεί στην κατηγορία των wearables, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για το λειτουργικό σύστημα του. Αναμένουμε, λοιπόν, με τεράστιο ενδιαφέρον το watchOS 10 στο WWDC 2023, το κεντρικό keynote του οποίου θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου 2023. Μέχρι τότε δεν αποκλείεται πως θα προκύψουν ορισμένες διαρροές για τις αλλαγές και τα νέα χαρακτηριστικά.

Loading