WhatsApp: Ετοιμάζει ξεχωριστή εφαρμογή για iPad και Android tablets

Η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp σε μία προσπάθεια να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης της υπηρεσίας σε όλες τις συσκευές, εξετάζει τη δημιουργία μιας ξεχωριστής εφαρμογής για iPad και Android tablets.

H messaging πλατφόρμα που ανήκει στην Facebook είναι διαθέσιμη εδώ και πολύ καιρό για κινητές συσκευές και όπως αναφέρει το WABetaInfo, είναι έτοιμη να διαθέσει το WhatsApp και για tablets. Λίγους μήνες νωρίτερα, είχε ανακοινωθεί ότι το WhatsApp θα παρέχει τη δυνατότητα υποστήριξης πολλαπλών συσκευών και όπως φαίνεται τα tablets θα συμπεριλαμβάνονται στις εν λόγω συσκευές.

«Πολλαπλές συσκευές σημαίνει ότι οι χρήστες θα έχουν την ίδια λειτουργικότητα που είναι διαθέσιμη στις τρέχουσες δημόσιες εκδόσεις του WhatsApp, χωρίς να χρειάζεται να έχουν το τηλέφωνό τους συνδεδεμένο. Η δυνατότητα πολλαπλών συσκευών κάνει την εμπειρία των χρηστών καλύτερη για άτομα που χρησιμοποιούν Desktop/Web και Portal. Και θα καταστήσει δυνατή την προσθήκη υποστήριξης για περισσότερα είδη συσκευών με την πάροδο του χρόνου», δήλωσε η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp.

Δεδομένου ότι η δημιουργία μιας εφαρμογής WhatsApp για tablets προς το παρόν δοκιμάζεται, δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πότε ακριβώς προβλέπεται να κυκλοφορήσει στους χρήστες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.


Loading