WhatsApp: Λανσάρονται τα reactions από σήμερα

Μετά από αρκετούς μήνες δοκιμών, το WhatsApp λανσάρει πλέον σε όλο τον κόσμο τα περίφημα reactions για τα μηνύματα των συνομιλιών, όπως αποκάλυψε ο CEO της Meta, Mark Zuckerberg, με ανάρτηση του στο Facebook.

Οι χρήστες της εφαρμογές σε συσκευές Android και iOS θα δουν σταδιακά μέσα στις επόμενες ημέρες τα reactions, τα οποία μπορούν να εμφανίσουν κρατώντας πατημένο κάποιο μήνυμα. Είναι διαθέσιμα τα thumbs up, red heart, laughing face, surprised face, teary face και hands together, και μπορείς να αλλάξεις ή να αφαιρέσεις την αντίδραση σου κρατώντας και πάλι πατημένο το συγκεκριμένο μήνυμα.

Η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp σημειώνει ότι μπορείς να αφήνεις ένα reaction σε κάθε μήνυμα, τα reactions στα μηνύματα που είναι προγραμματισμένο να αφαιρεθούν αυτόματα διαγράφονται και αυτά, ενώ δεν υπάρχει τρόπος να κρύψεις τον αριθμό των reactions. Μελλοντικά θα δοθεί η δυνατότητα αντίδρασης στα μηνύματα με οποιοδήποτε emoji.

Παράλληλα με τα reactions, το WhatsApp λανσάρει διάφορες νέες λειτουργίες, όπως τα Communities, την αποστολή αρχείων μεγέθους έως 2GB και τη δυνατότητα φωνητικής κλήσης έως 32 ατόμων.

[WhatsApp]

Loading