WhatsApp: Μικρές αλλά χρήσιμες προσθήκες στην εφαρμογή για συσκευές Android

Μικρές αλλά πολύ χρήσιμες οι νέες προσθήκες στην εφαρμογή WhatsApp για συσκευές Android, καθώς η Meta συνεχίζει να βελτιώνει τακτικά την δημοφιλή υπηρεσία messaging με σκοπό να διευκολύνει ολοένα και περισσότερο τους χρήστες.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα WABetaInfo, η εταιρεία εισάγει την δυνατότητα να προσθέτεις περιγραφή όταν μοιράζεσαι κάποιο έγγραφο μέσα από το WhatsApp. Παράλληλα, αυξάνει σημαντικά τον αριθμό των φωτογραφιών και video που μπορείς να στείλεις με μιας στις συνομιλίες. Το προηγούμενο όριο ήταν στα 30 αρχεία και τώρα αυξάνεται στα 100.

Επίσης, οι διαχειριστές των ομαδικών συνομιλίων θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν περισσότερους χαρακτήρες για να ονομάσουν τα groups (έως 100) και να προσθέσουν περιγραφή για την θεματολογία του εκάστοτε group. Τέλος, στην beta έκδοση του WhatsApp εμφανίστηκε η ενότητα Kept Messages, στην οποία επιτρέπεται να κρατήσεις αποθηκευμένα συγκεκριμένα Disappearing Messages (σ.σ. τα μηνύματα που διαγράφονται αυτόματα μετά από λίγη ώρα) για να τα δεις αργότερα.

Με εξαίρεση την τελευταία λειτουργία, όλες οι υπόλοιπες θα πρέπει να έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους στις εφαρμογές σας.

[via]

Loading