H Nintendo παρουσιάζει τα Wii U Gamepad και Pro Controller

wii

H Nintendo αποκάλυψε σήμερα το νέο Wii U Gamepad, την τελική έκδοση του Wii U controller που είχαμε δει πέρσι για πρώτη φορά, προσθέτοντας δυνατότητα NFC, αισθητήρα κίνησης και γυροσκόπιο. Η Nintendo τροποποίησε ελαφρώς και το σχεδιασμό της συσκευής με καλύτερη εργονομία και χειρολαβή στο κάτω μέρος ενώ παρέμεινε η οθόνη αφής 6.2 ιντσών.

Μαζί με το Wii U Controller παρουσιάστηκε και το Pro Controller, ένα τηλεχειριστήριο χωρίς οθόνη αλλά με τα ίδια χαρακτηριστικά όπως το Wii U. Με την κυκλοφορία αυτή η εταιρεία επιστρέφει στην «κλασική» μορφή gaming, την οποία και κατηγορήθηκε ότι είχε εγκαταλείψει με την εισαγωγή του πρώτου Wii.

Και τα δύο αυτά χειριστήρια παρουσιάστηκαν σε λευκό και μαύρο χρώμα ενώ παραμένει ακόμα άγνωστη η τελική τιμή και ημερομηνία διάθεσής τους στην αγορά.

Μαζί με την ανακοίνωση των δύο αυτών συσκευών η Nintendo περίγραψε και το νέο social δίκτυο Miiverse στο οποίο θα βασιστεί και η online στρατηγική της εταιρείας. Στο δίκτυο αυτό οι παίχτες θα μπορούν να στέλνουν μηνύματα, φωτογραφίες, ζωγραφιές κτλπ μεταξύ τους και θα είναι προσβάσιμο απευθείας στην οθόνη αφής του Wii U Controller.

[via 1, 2]

Loading