Windows 10 October 2020 Update: Ξεκίνησε η διανομή του σε όλους τους χρήστες

Λιγότερο από έναν μήνα δοκιμών με τους Windows Insiders χρειάστηκε η Microsoft για να ξεκινήσει το λανσάρισμα του Windows 10 October 2020 Update σε όλους τους χρήστες, κάτι που είναι εν μέρει αρκετά λογικό από τη στιγμή που δεν φέρνει μεγάλες αλλαγές.

Παρόλα αυτά, η έκδοση Windows 10 20H2 είναι η πρώτη που θα συμπεριλαμβάνει απευθείας τον Chromium-based Edge web browser στα νέα PCs που θα πωλούνται στο εξής (οι υπόλοιποι τον έχουμε δει ήδη μέσω του Windows Update), ενώ βλέπουμε και το ανασχεδιασμένο Start Menu με τα ημιδιάφανα πλακίδια να ακολουθούν τον χρωματισμό του θέματος που έχει επιλέξει ο χρήστης για την επιφάνεια εργασίας.

Remote file

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα νέα PCs που θα κυκλοφορήσουν με εγκατεστημένο το Windows 10 October 2020 Update θα υπάρχει η επιλογή για τους χρήστες να ρυθμίσουν εξαρχής τον υπολογιστή τους με βάση τη χρήση που θέλουν να κάνουν, κάτι που θα επηρεάσει τις εφαρμογές που θα εμφανίζονται καρφιτσωμένες στην taskbar (π.χ. η εφαρμογή Xbox θα εμφανίζεται εκεί για όσους επιλέγουν gaming).

Remote file

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δούμε όλοι την αναβάθμιση στους υπολογιστές μας και ευελπιστούμε ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading