Windows 10 Pro στη χαμηλότερη τιμή και Office με 50% έκπτωση

Οι original εκδόσεις των Windows 10 Pro/Home, Office 2019 και Office 2016 αποτελούν απαραίτητα εργαλεία για όλους τους υπολογιστές, αλλά η αγορά τους απευθείας από τη Microsoft απαιτεί ένα σοβαρό ποσό για τον κάθε χρήστη. Το καλό είναι ότι υπάρχει τρόπος να αγοράσεις γνήσια κλειδιά για το δημοφιλές λογισμικό της εταιρείας χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

Αυτήν την περίοδο τρέχει το Summer Sale στο κατάστημα Keysworlds, με τις τιμές να βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο που έχουμε δει ποτέ, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις η έκπτωση φτάνει στο 90%. Επίσης, για μια ακόμη φορά είναι σε ισχύ τα ξεχωριστά εκπτωτικά κουπόνια για έκπτωση από 38% έως 50%, με αποτέλεσμα όλα τα κλειδιά για Office να είναι διαθέσιμα στη μισή τιμή και το Windows 10 Pro να κοστίζει μόλις €8.67!

keysworlds-july.jpg

Πιο αναλυτικά, δηλώνοντας το κουπόνι KWS38 στο ταμείο, κερδίζετε έκπτωση 38% και μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω προϊόντα στις τιμές που βλέπετε δίπλα από κάθε ένα.

Από την άλλη, με το κουπόνι KWS50 κερδίζετε έκπτωση 50% για τις παρακάτω εκδόσεις Office, αλλά και για ορισμένα πακέτα που συνδυάζουν Office + Windows.

Υπενθυμίζουμε ότι το κάθε κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μία φορά (εκτός αν αναγράφεται κάτι άλλο από το κατάστημα), επομένως, σε περίπτωση που κάνετε format θα χρειαστεί να αγοράσετε άλλο για να ενεργοποιήσετε τα Windows ή Office. Επίσης, πρώτα κατεβάζετε και πραγματοποιείτε εγκατάσταση του προγράμματος που σας ενδιαφέρει απευθείας από τη Microsoft και έπειτα χρησιμοποιείτε το κλειδί που αγοράσατε από το κατάστημα Keysworlds για την πιστοποίηση τους.

Εύκολες αγορές, εύκολες πληρωμές

Το κατάστημα Keysworlds διαθέτει αυτοματοποιημένο σύστημα που σου στέλνει τον κλειδί μέσω email μέσα σε λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αγοράς. Μη ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά και στο φάκελο Spam διότι καμιά φορά πηγαίνει εκεί. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έμβασμα, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή PayPal (η προτεινόμενη επιλογή) και για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στο service @ keysworlds.com.

Loading