Windows 11: Δοκιμές για νέο audio mixer που θα μας λύσει τα χέρια

Η Microsoft ανακοίνωσε πληθώρα νέων χαρακτηριστικών που θα έρθουν στο Windows 11 με το update του Μαρτίου, αλλά δεν παύει να δοκιμάζει διαρκώς νέες λειτουργίες που έχουν σκοπό να βελτιώσουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης στο λειτουργικό σύστημα της.

Μία από αυτές τις λειτουργίες είναι το νέο audio mixer που θα επιτρέψει στον χρήστη να πραγματοποιεί διαφορετικές ρυθμίσεις του ήχου ανάλογα με την εκάστοτε εφαρμογή και έξοδο. Όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα Windows Insiders ενδεχομένως θα το έχουν παρατηρήσει στην έκδοση Preview Build 25309.

windows-11-new-audio-mixer.jpg

Το νέο audio mixer είναι τοποθετημένο μέσα στο μενού των γρήγορων ρυθμίσεων (Quick Settings) της taskbar και μπορείτε να το ανοίξετε άμεσα πατώντας στο εικόνίδιο του ήχου ή με τη συντόμευση Win + Ctrl + V. Από εκεί θα δείτε διαφορετικές μπάρες έντασης για τα ακουστικά, τα ηχεία και τις διάφορες εφαρμογές, αλλά και διακόπτες για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση τεχνολογιών ήχου όπως το Dolby Atmos.

Δεν έχει γίνει γνωστό το χρονοδιάγραμμα για το ευρύτερο λανσάρισμα, καθώς η Microsoft παραδέχεται πως δεν έχει δώσει πρόσβαση ούτε καν σε όλους τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Windows Insiders. Προφανώς συλλέγει τις απόψεις όσων το δοκιμάζουν για να προχωρήσει σε όποιες βελτιώσεις χρειάζονται και έπειτα βλέπουμε.

[Microsoft]

Loading