Διέρρευσε το Windows Blue με μικρότερα Tiles, Snap Views και Internet Explorer 11 [Videos]

Μια πρώιμη έκδοση της επερχόμενης αναβάθμισης Windows Blue κάνει το γύρω του Διαδικτύου σήμερα αποκαλύπτοντας μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες του ανανεωμένου λειτουργικού συστήματος της Microsoft για PC και tablets. Όπως θα δείτε και εσείς στα screenshots αλλά και στο βίντεο που παραθέτουμε το περιβάλλον αποτελείται πλέον από μικρότερα tiles με νέα λειτουργία Snap View για την τοποθέτηση εφαρμογών δίπλα-δίπλα, καλύτερο χειρισμό αφής με μεγαλύτερη ακρίβεια και πολλά άλλα.

Μερικές άλλες λειτουργίες που αξίζει να αναφέρουμε είναι τα synced tabs στον Internet Explorer 11, βελτιωμένη σελίδα ρυθμίσεων με τις πιο συχνές εφαρμογές και πρόσβαση στο SkyDrive, δύο νέες εφαρμογές Calculator και Movie Moments, ευκολότερη πρόσβαση στις ρυθμίσεις για τους χρήστες tablet και μια νέα επιλογή 'play' στα Charms.

Ενδιαφέρον έχει, επίσης, ένα βίντεο στο οποίο ο Eric Rudder, επικεφαλής στρατηγικής της Microsoft, μιλά για τις λειτουργίες αφής που έχουν βελτιωθεί σημαντικά στο Windows Blue. Στo demo της εφαρμογής Fresh Paint που θα δείτε παρακάτω αποκαλύπτεται μια νέα επιλογή watercolor με βελτιωμένες λειτουργίες αφής για καλλιτέχνες.

[via TheVerge]

Loading