Windows & Office: Αναβάθμιση τώρα με μικρό κόστος

Το κατάστημα Goodoffer24 ξεκινά τις καλοκαιρινές εκπτώσεις του και προσφέρει για μια ακόμη φορά γνήσια και νόμιμα κλειδιά για λογισμικό της Microsoft, όπως Windows 10 Pro, Office 2019 Professional Plus και Office 365. Τα κλειδιά που πωλούνται στο Goodoffer24 είναι γνήσια και νόμιμα, ξεκλειδώνουν το λογισμικό και από εκεί και έπειτα λαμβάνουμε κανονικά όλες τις αναβαθμίσεις και τα patches ασφαλείας απευθείας από τη Microsoft. Επομένως, πληρώνουμε σχεδόν το 1/10 της πραγματικής τιμής χωρίς να χάνουμε τίποτα από την επίσημη υποστήριξη της Microsoft, ούτε διακινδυνεύουμε την ασφάλεια του υπολογιστή με “σπασμένες” ή πειρατικές εκδόσεις.

goodoffer24-summer.jpg

Αυτή την περίοδο, με τη χρήση του κουπονιού TG30 στο ταμείο μπορείτε να πάρετε επιπλέον έκπτωση 30% για τις ήδη μειωμένες τιμές των παρακάτω μεμονομένων λύσεων ή πακέτων:

Η διαδικασία αγοράς είναι πανεύκολη. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε ένα email με το κλειδί για το προϊόν που αγοράσατε. Μη ξεχνάτε να ελέγχετε και τον φάκελο “Spam” στα email σας διότι μπορεί καμιά φορά να καταλήξει εκεί. Σε περίπτωση που προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση service @ goodoffer24.com.

Στις μεθόδους πληρωμής συμπεριλαμβάνονται οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, αλλά προτείνουμε πάντα το PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Loading