Withings Activite: Ενα έξυπνο ρολόι που δεν ντρέπεσαι να το φοράς

withings smartwatch

H Withings έρχεται να μας απασχολήσει ευχάριστα για μία ακόμη φορά (βλ. Withings Aura, έξυπνο σύστημα για τη βελτίωση του ύπνου, Withings Smart Activity Tracker και Smart Body Analyzer, Withings WiFi ζυγαριά, η έξυπνη λύση για την παρακολούθηση του βάρους σου) με την κυκλοφορία ενός έξυπνου ρολογιού που δεν ντρέπεσαι να το φοράς.

Το Withings Activite ξεφεύγει από την φουτουριστική σχεδιαστική λογική των ανταγωνιστικών smartwatches που μοιάζουν σαν gadget του Αστυνόμου Σαϊνη (βλ. Galaxy Gear 2) κρατώντας όλα τα στοιχεία ενός φινετσάτου αξεσουάρ που μπορείς άνετα να το φορέσεις ακόμη και με κουστούμι.

Ανοξείδωτη κάσα, οθόνη από ζαφείρι και δερμάτινο λουράκι συνθέτουν μία πρόταση για όσους ψάχνουν ένα σύγχρονο "έξυπνο ρολόι" με κάποιες όμως παραχωρήσεις όσον αφορά τα προσφερόμενα χαρακτηριστικά του:

  • Καταγραφή της καθημερινή σας δραστηριότητας (θερμίδες που καίτε, βήματα που κάνετε κάθε ώρα της ημέρας, απόσταση που διανύετε).
  • Καταγραφή κολυμβητικής δραστηριότητας.
  • Καταγραφή υπνικής δραστηριότητας/ σταδιών του ύπνου και ξύπνημα με ελαφριά δόνηση
  • Διασύνδεση με iOS συσκευές μέσω Low Energy Bluetooth για αποστολή δεδομένων και παρουσίαση τους στην σχετική εφαρμογή.

Η τιμή του Withings Activite είναι $390 και αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο.

Loading